Jump to content
IGNORED

HBO Max

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Jel gledao neko ovo sa Vudijem, kad je agent oko Votergejta?

Posted

Ja sam odustao od Pigvina posle 4 epizode. Previse mi je bilo sporo i dosadno.

• +1 1
Posted

Meni Pingvin los iz istog razloga kao i Betmeni -  svedeno, sve se desava u dvije ulice, too dark and gloomy i sl. Medjutim, Pingvin lik je ovde super (iako svi ostali bezveze do simpaticne Sofie)

Posted
25 minutes ago, bags said:

Nit' je sporo nit' dosadno

Jednostavno genijalno

• +1 1
Posted (edited)

Meni je 7,5/10 ocena za Pingvin.

Edited by booyaka
Posted

Ja ću probati da završim Pingvina danas, ali mi je muka da ispratim, otegne se epizoda, nikad kraja ...

Nova Dina: proročanstvo, mlako... Prati se vizuelni identitet Vilneva, ali sa mnogo manjim budžetom, deluje bezveze. Carsko venčanje ima jedva više gostiju nego moje, a Ragnar u svemiru me nervira.

• +1 1
Posted

DIna: proročanstvo definitivno teško smaranje. Ne mogu ja ovo više.

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

Deluje da su autori mnogo više vodili računa da pokriju apsolutno sve moguće boje spektra nego što su se bavili trivijalnostima kao što su priča, dijalozi, pa i scenografija.

Konačan rezultat očekivano bled (pun intended) i dosadan.

Posted (edited)
1 hour ago, makaronee said:

Ne znam dokle si stigao, posle prvih par sezona koje izgledaju kao neka parodija, posle se stvar skroz uozbilji. Mršavo je, ali Vudija bih svuda mogao da gledam.

Hvala na linku, ne bih ni znao da je izašla druga sezona Rogue Heroesa. Prva mi je idealna šolja čaja. Naročito soundtrack.

Edited by kralj
Posted

sudeci po imdb, ima samo jedna sezona - sigurno si mislio na epizode..

nisam daleko dobacio za sada, par komada.

bilo bi mi zanimljivije da je grotesk podebljan, a mimika svedenija, no..

Posted
On 23. 11. 2024. at 22:07, bags said:

On 24. 11. 2024. at 9:46, Zabalujev said:

Ja ću probati da završim Pingvina danas, ali mi je muka da ispratim, otegne se epizoda, nikad kraja ...

Nova Dina: proročanstvo, mlako... Prati se vizuelni identitet Vilneva, ali sa mnogo manjim budžetom, deluje bezveze. Carsko venčanje ima jedva više gostiju nego moje, a Ragnar u svemiru me nervira.

jel ste probali tiktok? sve kratko i brzo, svideće vam se :fantom:

Posted

Ja tiktok gledam na 3x. :D

Ma meni kod Pigvina nije problem brzina kad se nesto desava  nego sto se vecinu vremena ne desava skoro nista. Epizoda se moze prepricati u 3,4 recenice.

Sad kad sam pogledao i petu ne isplati se odustajati.

Posted

Jebi ga, nije mi bilo dosadno nijednog minuta gledajući pingvina, bukvalno sve je u službi priče. 

• +1 2
Posted (edited)

@Mil@n @3opge šta propuštam u Euforiji osim sjebane USA dece iz rasturenih porodica koja se samo jebu&drogiraju??

Završio prvu sezonu i počeo drugu, više zbog hanume nego što meni drži pažnju...čak skipujem one slow motion scene, na momente nisam siguran da li gledam dokumentarac o Nini Simon ili igranu seriju (onaj bolivud momenat na kraju prve sezone je tek bio wtf...)

Edited by John Coltrane