kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 On 26.12.2019. at 21:53, kud u maglu Simoviću said: odlično x2
Frank Pembleton Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 the loudest voice roger ailes osnivač fox news-a, željko mitrović džordža buša odličnoMeni je bilo dobro, mada sam očekivao više.Ne znam čega više, ali takav mi utisak... ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 21 hours ago, John Coltrane said: Gledao neko Spavace? Dobro ima par naivnih momenata ali je ok
Mil@n Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 21 hours ago, nikomah said: Spavaci, odlicna serija. Koliko čitam, verovatno neće biti Sezone 2.
Frank Pembleton Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Just now, Mil@n said: Koliko čitam, verovatno neće biti Sezone 2. I to je ok.
John Coltrane Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Hvala za info. Stavicu je na "cekanje".
kud u maglu Simoviću Posted March 22, 2020 Author Posted March 22, 2020 the plot against america šta ga znam, ima neki potencijal. život jevrejske porodice u džersiju '40e u trenutku kada ruzvelt gubi izbore od lindberga vinona kida
Milosh76 Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 On 22.1.2020. at 18:23, Ravanelli said: Ja pokusao. Odustao posle pola sata Tako i ja ali sa 0-0-0 ... a Spavace planiram da gledam
*edited by mod Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Ja sam na pola Zero Zero Zero i za sad fino vozi. Meksikanci najzanimljiviji zbog real life price ali i ostali ne zaostaju.
Бруклинский Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Ranije mi je HBO uvek imao najbolje serije, medjutim zadnjih godina su i oni poceli da dosta promasuju, a najvise su me razocarali kada su ukinuli The Brink. To je bila potpuno osvezavajuca komedija pre nekih pet godina kada je izasla, bila je u planu i druga sezona, medjutim preko noci su promenili odluku. Kreatori serije su braca Benabib, a radnja je vezana za geopoliticku krizu u Pakistanu, ma bila je bas luda, Jack Black i Tim Robbins bas izdominirali. https://www.imdb.com/title/tt3216586/
kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2020 Author Posted May 26, 2020 i know this much is true crno i teško, mnogo teško za gledanje. mark rufalo genijalan ko može neka ne propusti
Бруклинский Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 (edited) Ballers mi je isto jedna od boljih HBO serija, prosle godine je zavrsena sa prikazivanjem, ima ukupno 5 sezona i 47 epizoda od po pola sata. Dwayne Johnson glumi bivseg NFL igraca koji se presaltovao u biznis vode, svaki put kad ga vidim pozelim da se teleportujem do teretane. Super je bio i John David Washington (sin od Denzela), ali su ipak najzabavniji bili Rob Corddry, London Brown i Omar Benson Miller. Radnja se najvise desavala u Majamiju, kasnije su se malo presaltovali i u Los Andjeles, a bilo je i zanimljivih desavanja u Las Vegasu. Ima gomila dobrih riba, realno najmanje je zastupljen americki fudbal, ali zato zurke na sve strane uz sve moguce supstance https://www.imdb.com/title/tt2891574/ Plus, fenomenalna mi je uvodna spica, jedino Sopranosi imaju bolju dok se Tony vozi kroz Njujork do Nju Dzerzija uz onu fenomenalnu pesmu. Ovde je kao muzicka podloga iskoriscena jedna Lil Wayne pesma na kojoj mu gostuje Drake, ima nekoliko bas gotivnih linija, na primer: That's why I pick and choose, I don't get shit confused Don't like my women single, I like my chicks in twos And these days all the girls is down to roll I hit the strip club and all them bitches find a pole Edited May 29, 2020 by Бруклинский
Recommended Posts