*edited by mod Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Umbre treća sezona i dalje odlični. Rumuni znaju posao, šteta što izlazi jedna sezona na svake dve godine. Sent from my H3213 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2019 Author Posted November 29, 2019 the sleepers, česi, nije baš das leben der anderen iako je slične tematike i atmosfere mož da prođe
simetrije Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) On 27.11.2019. at 15:23, *edited by mod said: Umbre treća sezona i dalje odlični. Rumuni znaju posao, šteta što izlazi jedna sezona na svake dve godine. + 1 Čini mi se da, sa svakom novom sezonom, kvalitet serije raste. Drži pažnju, ne popušta ni na trenutak. Nema sumnje da bi u budućnosti trebalo obratiti pažnju na sve što potpiše Bogdan Mirica - em ume da režira, em sjajno piše, a pride je i izrazito duhovit. Edited December 4, 2019 by simetrije
đorđe geprat Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 sinoć i danas odgledah 6 epizoda francuske NOX malo me smorio ambijent pariskih katakombi, darknet aranžmana sa licitacijom, i policajcima koji nisu superspremni. OK kao novina. može da se gleda.
đorđe geprat Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 On 30.11.2019. at 0:35, kud u maglu Simoviću said: the sleepers, česi, nije baš das leben der anderen iako je slične tematike i atmosfere mož da prođe pre podne dve epizode, večeras ostalih 4. ja nisam našao vezu sa "das leben der anderen" sem prisluškivanja, više sa atmosferom i zapletom koje stvara le kare. serija je više nego dobra. dvostruka špijunaža, nameštaljke, uticaji sa strane........moja preporuka.
Frank Pembleton Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 pre podne dve epizode, večeras ostalih 4. ja nisam našao vezu sa "das leben der anderen" sem prisluškivanja, više sa atmosferom i zapletom koje stvara le kare. serija je više nego dobra. dvostruka špijunaža, nameštaljke, uticaji sa strane........moja preporuka.Takođe preporuka.Naravno ima malo preterivanja, ono bauljanje violinistkinje po ruskoj bazi... ... Shiit has hit the fan...
pacey defender Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Otključali mi HBO pa, rekoh da pogledam The Knick. Stvarno je dobra serija, recimo jaka osmica. Muzika mi je u prvih par epizoda bila wtf, ali posle baš super legne. Oven je odlično izneo ulogu, kao neki onodobni Doktor Haus, samo realno džanki mesar. Irac kamiondžija mi je omiljeni lik.
đorđe geprat Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 (edited) 1 hour ago, Frank Pembleton said: Takođe preporuka. Naravno ima malo preterivanja, ono bauljanje violinistkinje po ruskoj bazi... ... Shiit has hit the fan... da, za taj izlet u rusku bazu. bauljanje i sam ulazak je preterivanje, ispalo je bitno koga je videla na ulazu a što se dramatičnosti tiče putovanje vozom i vožnja u džipu.nije mi jasno čiji je bio leš u bazi. Edited December 23, 2019 by djordje geprat
Frank Pembleton Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 E mooožda ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted December 26, 2019 Author Posted December 26, 2019 the loudest voice roger ailes osnivač fox news-a, željko mitrović džordža buša odlično
Recommended Posts