kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 (edited) ... Edited October 24, 2019 by kud u maglu Simoviću
Azdaja Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Moram na večeru, pas mater. Snimio bih al me jebe box. Moram naći reprizu ubrzo potom i da izbegavam internet do daljnjeg. Teške su ovo muke al cu da mislima budem uz vas bratijo..
John Coltrane Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Ole se navukao na 3-4-1-2 ili 3-4-2-1. VBisaka je ubica, ko vam igra levo najebao je, dok ce levo biti junosa Brendon Vilijams. Sa druge strane Roho i Dzons su ko rodjeni da prime neki pacerski gol ili da ucackate nesto iz prekida. Marsial i Lingard su roviti. Ipak na klupi su Dzejms, Rasford i Grinvuda ako bas zaskripi. Uzasan tajming za vas, UTD se digao iz mrtvih odlicnom partijom protiv Liverpula, e sad da li ce JNA biti pun i da li ce se klinci prepasti od atmosfere to vec ne znam.
ArleKino Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 My 2 cents: United se digao protiv Liverpoola, ali mislim da se i žestoko ispraznio. Razlika u kvalitetu je debelo na strani Uniteda, što je i logično, no Partizan uz disciplinovanu igru može najmanje do boda.
Kreator Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Vi što pratite premijer ligu; Ima li šanse Partizan protiv ovakve ekipe? Pričaju da promešana ekipa, ja to ne znam, ne pratim junajtedovce
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 3 minutes ago, BlackGeorge said: Vi što pratite premijer ligu; Ima li šanse Partizan protiv ovakve ekipe? Pričaju da promešana ekipa, ja to ne znam, ne pratim junajtedovce šta znam, jak je bunker udario ole sa ovom petoricom pozadi
John Coltrane Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Ako vas ne otvori UTD na vreme gledacemo mucenje.
Lezilebovich Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 3 minutes ago, renne said: Jaka je ovo ekipa Jedinstva +1. Nema De Gee I Rasforda, ali je dobar deo prve postave tu. Plus se vratio Martial ...
John Coltrane Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Strajnic o “specijalnoj vezi Fergij i Save”
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 (edited) 3 minutes ago, Lezilebovich said: +1. Nema De Gee I Rasforda, ali je dobar deo prve postave tu. Plus se vratio Martial ... dosta prvotimaca, ali i za colchester bi imao čemu da se nada protiv ekipe koja igra 3-4-3/3-5-2 sa van bisakom i vilijamson na bokovima Edited October 24, 2019 by Pokojni Ruxin
Recommended Posts