October 21, 20195 yr Sudi spanac fernandez, drugi put partizanu, prethodno sudio revans sa oly pre par godina
October 22, 20195 yr Ocekuju se: Romero Rojo, Jones, Lindeloff, Wan Bissaka McTominay, Matic James, Lingard, Mata Martial
October 22, 20195 yr Ovo je negde u rangu Orbanovih iz Backe Topole.. One nismo dobili..ove ce prejebemo. Bambi..with vengeance.
October 23, 20195 yr BREJKING NJUZ!!!! GOSPOD se obratio @twisted-u...i rece mu....Sine moj, zgresio si silno jer vere u svetinju nemas, ne imaj sumnje da Partizan najbolji je i pobediti hoce silu svaku....i sutra i uvek i zauvek. Edited October 23, 20195 yr by Ted
October 23, 20195 yr Ne treba se plasiti rezultata, dok god partizan igra na gol vise. Nek bude i 1:3, al da ih napadnemo. Edited October 23, 20195 yr by MocaVukotic
October 23, 20195 yr 30 minutes ago, Ted said: BREJKING NJUZ!!!! GOSPOD se obratio @twisted-u...i rece mu....Sine moj, zgresio si silno jer vere u svetinju nemas, ne imaj sumnje da Partizan najbolji je i pobediti hoce silu svaku....i sutra i uvek i zauvek. doći ćeš ti meni jednom na pivo, pa ćeš prizivati gospoda u nekom trenutku
October 23, 20195 yr Author Naravoučenije od sinoć: igramo ko Totenhem, fali nam KejnSent from fav toy
October 23, 20195 yr Na svahiliju Sadik znaci "Jebeniji od Kejna, brzi od Korejca kome sad imena ne mogu da se setim".
October 24, 20195 yr Ovo je vece za... sina izlazeceg sunca... Goku... Naruto.... JoJo... Takoumah....
October 24, 20195 yr Ono što je bitno je da Buzdovančina ne bude ni na klupi. Ako je moguće niti na tribinama. Nek gleda utakmicu kod kuće.
October 24, 20195 yr 4 minutes ago, Tresko said: Ono što je bitno je da Buzdovančina ne bude ni na klupi. Ako je moguće niti na tribinama. Nek gleda utakmicu kod kuće. buzda ima minijaturu u filmu ekipa, koja fantastično oslikava lik&delo setio sam te se
October 24, 20195 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: buzda ima minijaturu u filmu ekipa, koja fantastično oslikava lik&delo setio sam te se