Lezilebovich Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 7 minutes ago, Cash said: Imaš na Slovenija 2 prenos. Mozes da gledaš na njihovom sajtu Pozz Ja sam trenutno u Ljubljani, pa gledam ovaj prenos (i juče Zvezdu) Deluje da navijaju za nas
autsajder Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) A jebajga, ne igra PFC ništa lošije nego na JNA, ali je United pregrupisan i igra samouvjereno, domaćinski. I dalje imam utisak da g. Milošević izvlači max iz ovog tima, generalno je palac gore za pristup utakmici, ali zakoni fizike se ne mogu izigrati. Jači su individualno, taktički... Mogla se možda provući neka Asanu, par puta se odlično otvorio, ali nije dobio loptu. Suma odličan, čekamo nešto od Sadika. edit - promaših topik 😁, idem neki erl grej da pristavim, šampanj ipak neki drugi put Edited November 7, 2019 by autsajder
Cash Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 1 minute ago, Lezilebovich said: Ja sam trenutno u Ljubljani, pa gledam ovaj prenos (i juče Zvezdu) Deluje da navijaju za nas Da nisi u lokalu Lepa Žoga
Lezilebovich Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) To je onaj kod Tivolija (živeo sam neko vreme u Ruskoj ulici pre 10 godina :)) ? Nisam... Ležim u hotelskom krevetu u centru Edited November 7, 2019 by Lezilebovich
Cash Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) Da taj.Svrati nakon utakmice u Ajdu na burek Edited November 7, 2019 by Cash
JohnnyD Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Jel Nedic upravo rekao "Vidi se kako je Crni odigrao"?
Lezilebovich Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) 5 minutes ago, Cash said: Da taj.Svrati nakon utakmice u Ajdu na burek Realno sam I mogao doci da sam se setio ranije... Jebeni Rasford I koliiku rupu imamo na desnoj strani :( Edited November 7, 2019 by Lezilebovich
John Coltrane Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 13 minutes ago, JohnnyD said: Jel Nedic upravo rekao "Vidi se kako je Crni odigrao"? Rekao je i crveni za Megvajera. Crni i crveni, ne zna muka imena, to mu je manir da igrace “zove” po boji dresova.
JohnnyD Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Jel aplaudirala domaca stoka Tosicu, nisam cuo?
JohnnyD Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Just now, John Coltrane said: Rekao je i crveni za Megvajera. Crni i crveni, ne zna muka imena, to mu je manir da igrace “zove” po boji dresova. Rekao je Crni, u fazonu Crnja, za Sumu, onako instiktivno men' se chini... kralj
Cash Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 26 minutes ago, Jumanji said: Pozz? Ok, hvala Jel gledaš na Slo 2
John Coltrane Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 2 minutes ago, JohnnyD said: Jel aplaudirala domaca stoka Tosicu, nisam cuo? 1 minute ago, JohnnyD said: Rekao je Crni, u fazonu Crnja, za Sumu, onako instiktivno men' se chini... kralj Krv ti Isusovu.
Recommended Posts