November 7, 20195 yr 7 minutes ago, Cash said: Imaš na Slovenija 2 prenos. Mozes da gledaš na njihovom sajtu Pozz Ja sam trenutno u Ljubljani, pa gledam ovaj prenos (i juče Zvezdu) Deluje da navijaju za nas
November 7, 20195 yr A jebajga, ne igra PFC ništa lošije nego na JNA, ali je United pregrupisan i igra samouvjereno, domaćinski. I dalje imam utisak da g. Milošević izvlači max iz ovog tima, generalno je palac gore za pristup utakmici, ali zakoni fizike se ne mogu izigrati. Jači su individualno, taktički... Mogla se možda provući neka Asanu, par puta se odlično otvorio, ali nije dobio loptu. Suma odličan, čekamo nešto od Sadika. edit - promaših topik 😁, idem neki erl grej da pristavim, šampanj ipak neki drugi put Edited November 7, 20195 yr by autsajder
November 7, 20195 yr 1 minute ago, Lezilebovich said: Ja sam trenutno u Ljubljani, pa gledam ovaj prenos (i juče Zvezdu) Deluje da navijaju za nas Da nisi u lokalu Lepa Žoga
November 7, 20195 yr To je onaj kod Tivolija (živeo sam neko vreme u Ruskoj ulici pre 10 godina :)) ? Nisam... Ležim u hotelskom krevetu u centru Edited November 7, 20195 yr by Lezilebovich
November 7, 20195 yr Da taj.Svrati nakon utakmice u Ajdu na burek Edited November 7, 20195 yr by Cash
November 7, 20195 yr 5 minutes ago, Cash said: Da taj.Svrati nakon utakmice u Ajdu na burek Realno sam I mogao doci da sam se setio ranije... Jebeni Rasford I koliiku rupu imamo na desnoj strani :( Edited November 7, 20195 yr by Lezilebovich
November 7, 20195 yr 13 minutes ago, JohnnyD said: Jel Nedic upravo rekao "Vidi se kako je Crni odigrao"? Rekao je i crveni za Megvajera. Crni i crveni, ne zna muka imena, to mu je manir da igrace “zove” po boji dresova.
November 7, 20195 yr Just now, John Coltrane said: Rekao je i crveni za Megvajera. Crni i crveni, ne zna muka imena, to mu je manir da igrace “zove” po boji dresova. Rekao je Crni, u fazonu Crnja, za Sumu, onako instiktivno men' se chini... kralj
November 7, 20195 yr 2 minutes ago, JohnnyD said: Jel aplaudirala domaca stoka Tosicu, nisam cuo? 1 minute ago, JohnnyD said: Rekao je Crni, u fazonu Crnja, za Sumu, onako instiktivno men' se chini... kralj Krv ti Isusovu.