April Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 The players who trained for United: Goalkeepers: De Gea, Romero, Grant, Kovar Defenders: Wan-Bissaka, Maguire, Jones, Rojo, Laird, Williams, Young Midfielders: Fred, McTominay, Garner, Andreas, Mata, Lingard, Chong, James Forwards: Greenwood, Martial, Rashford U principu, ništa novo, očekuje se Romero, samo se umesto uobičajenog 4-2-3-1 naslućuje da bi mogli da probaju sa tri pozadi, valjda posledica Bornmut epizode. Sadik i Natko jebaće ih slatko.
April Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 Az očekivano čisti AstanuNema poklona, moramo sve na mač da osvojimoSent from fav toy
Kreator Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Sve ispod poraza od 3 razlike će biti sjajan rezultat. Ekipa koja gubi u kontinuitetu od balvana kod mene izražava samo skeptičnost. To ni Đukić ni Mirković nisu dozvolili a o njima kao trenerima imam niže mišljenje nego o Savi Miloševiću. 2 : 0 ili 3 : 1 za njih mi podnošljivo. Samo da se ne brukamo.
twisted Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 nažalost u pravu si, ali ja se i dalje nadam čudu
April Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 Sve ispod poraza od 3 razlike će biti sjajan rezultat. Ekipa koja gubi u kontinuitetu od balvana kod mene izražava samo skeptičnost. To ni Đukić ni Mirković nisu dozvolili a o njima kao trenerima imam niže mišljenje nego o Savi Miloševiću. 2 : 0 ili 3 : 1 za njih mi podnošljivo. Samo da se ne brukamo.http://www.kss.rs/files/Istorijat/Aca%20Nikolic2.jpgSent from fav toy
renne Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 A taman Pantić nahvalio Astanu I neverovatnu atmosferu i hladno vreme
April Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 nažalost u pravu si, ali ja se i dalje nadam čuduDobijamo ovo, jebo jinxSent from fav toy
Kreator Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 6 minutes ago, twisted said: nažalost u pravu si, ali ja se i dalje nadam čudu Daj bože pa da se ponapijamo svi kao letve...
SNARC Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Ne znam koji vam je andrak..ne vidim ni jedan racionalan razlog sto bi bili u strahu od Mancestera veceras, koliko god to mozda kurcevito zvucalo. Bili su ovde, srecom pukom nisu otisli kuci guzice pune simika. Ne igra se cesto na OT..gde ces bolju motivaciju od igre tamo i opcije da napravis istorijski podvig i pobedis domacina koga si odvec nadigrao kuci. Nemamo ni vremena ni razloga za racionalnost. Na pobedu.
Miljenko Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Meni se cini da imate vise sanse, nego mi sinoc. Junajted nikada nije imao gori napad, od kada ih pratim. Jeste odbrana korektna, no za tim na koji se trosi toliko novca, nisu nikakav bauk.
April Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 A i mora jednom da krene posle onoliko šansiRomero, Sadik ti ga steroSent from fav toy
Cash Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Nemojte na ovom topiku da pisete nego na may dayinom
Recommended Posts