October 29, 20195 yr Author Jedan od mojih omiljenih valcera [emoji173] Odlican video, inserti iz filmova Ana Karennina 2 verzije, Rat i mir, Leopood II i Fanfan i Aleksander
October 30, 20195 yr On 29. 10. 2019. at 11:08, Jumanji said: Jedan od mojih omiljenih valcera Odlican video, inserti iz filmova Ana Karennina 2 verzije, Rat i mir, Leopood II i Fanfan i Aleksander Koliko znam, Šostakovičeva muzika nije upotrebljena ni u jednom od filmova koji su upotrebljeni za kreiranje videa (ali jeste kod Kjubrika u Eyes Wide Shout). Međutim, druga jedna stvar me je inspirisala da napišem post, a to je scena valcera iz Leoparda (deo je takođe upotrebljen u gornjem videu). Evo izvornog valcera: U Kinoteci su u toku dani posvećeni Klaudiji Kardinale, a igrom slučaja baš večeras je Leopard. Za podsećanje NYT o Leopardu
October 30, 20195 yr Author Tek sada vidim tvoj post, mada imam neku virozu, tako da steta za Leopolda. Inace nisi me razumeo, nisam rekla da je Sestakovic koriscen u ovim filmovima, vec je video napravljen iz cena valcera i sjajno je uklopljen u Second waltz ,a na kraju je i jedan par mladenaca koji je divno svoju rolu odradio, mozda njima i u cast sve, nisam procitala da li pise. Obozavam ovaj valcer [emoji173]A to sam vec rekla
November 2, 20195 yr Više ples nego muzika Toni radila koreografije za Bowia,Byrnea,plesala sa Presleyem. 70+
November 2, 20195 yr On 2. 11. 2019. at 8:46, aram said: kome se sviđa, ima i ceo film dobar film tango cont., milonga stil by Chicho i Juana
November 11, 20195 yr Author Klinke na pocetku su fantasticne, devojcica u crvenom je fenomenalna[emoji173][emoji173]