Jumanji Posted October 29, 2019 Author Posted October 29, 2019 Jedan od mojih omiljenih valcera [emoji173] Odlican video, inserti iz filmova Ana Karennina 2 verzije, Rat i mir, Leopood II i Fanfan i Aleksander
Ras Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 On 29.10.2019 at 12:08, Jumanji said: Jedan od mojih omiljenih valcera Odlican video, inserti iz filmova Ana Karennina 2 verzije, Rat i mir, Leopood II i Fanfan i Aleksander Koliko znam, Šostakovičeva muzika nije upotrebljena ni u jednom od filmova koji su upotrebljeni za kreiranje videa (ali jeste kod Kjubrika u Eyes Wide Shout). Međutim, druga jedna stvar me je inspirisala da napišem post, a to je scena valcera iz Leoparda (deo je takođe upotrebljen u gornjem videu). Evo izvornog valcera: U Kinoteci su u toku dani posvećeni Klaudiji Kardinale, a igrom slučaja baš večeras je Leopard. Za podsećanje NYT o Leopardu
Jumanji Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 Tek sada vidim tvoj post, mada imam neku virozu, tako da steta za Leopolda. Inace nisi me razumeo, nisam rekla da je Sestakovic koriscen u ovim filmovima, vec je video napravljen iz cena valcera i sjajno je uklopljen u Second waltz ,a na kraju je i jedan par mladenaca koji je divno svoju rolu odradio, mozda njima i u cast sve, nisam procitala da li pise. Obozavam ovaj valcer [emoji173]A to sam vec rekla
raskopcani Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Više ples nego muzika Toni radila koreografije za Bowia,Byrnea,plesala sa Presleyem. 70+
aram Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 (edited) kome se sviđa, ima i ceo film Edited November 2, 2019 by aram 1
mei Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 12 hours ago, aram said: kome se sviđa, ima i ceo film dobar film tango cont., milonga stil by Chicho i Juana
Jumanji Posted November 11, 2019 Author Posted November 11, 2019 Klinke na pocetku su fantasticne, devojcica u crvenom je fenomenalna[emoji173][emoji173]
Recommended Posts