napadaj Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 On 8.12.2019. at 13:28, Matilda Ivancic said: pekara škrbić na đeram pijaci ima neku veliku mašinu s bazenom zejtina u kome se prave piroške, odmah iza leđa radnica Najjača pekara, kao da si kod babe ili tetke, a sve ukusno. Jedino picu treba izbeći.
April Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 On 8.12.2019. at 1:18, Anonymous said: Tu se otrovao neki Slovenac. To im je bio kraj. E znao sam. Tim Slovencima uvek nešto fali. Pravi muškarac dijareju i ne primeti, samo se zarekne da škembiće nikad više. Da izvine moj rahmetli deda iz Maribora.
Anonymous Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 (edited) On 9.12.2019. at 13:59, Barti66 said: Šalter je bio u levom izlogu gledano spolja...mašina bila tračna dužine barem 2 metra. Bile jezivo masne ali baš ukusne. Jesu bile premasne, ali su zato u njih stavljali sira u nenormalnim količinama. 4 hours ago, April said: E znao sam. Tim Slovencima uvek nešto fali. Pravi muškarac dijareju i ne primeti, samo se zarekne da škembiće nikad više. Da izvine moj rahmetli deda iz Maribora. Upoznao sam bio jadnika na nekom sajmu, nije mnogo kukao. Edited December 10, 2019 by Anonymous
kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 zapadna propaganda, iza svega stoji kolinska meni bile premasne, ulje curilo izonih papirnih vreća u koje su ih ubacivali. vruće, masno, protein 1/1 kombinacija za miletatm
vathra Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Одличне биле, често сам их узимао кад сам био мали. Радо бих се подсетио, чудно да нигде нема.
Mr.Mxyzptlk Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 meni je miris bio fascinantan. Kad pentrajuci se uz uz prizrensku, izadjem na terazije pretvorim se u zonbija oma.
Svarog Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 puca vas nostalgija. pre par godina naletim slučajno jedno jutro u okviru Kliničkog Centra na parkirani kombi koji prodaje "beogradske viršle". i išarano po kombiju piše i "kao nekada", "legendarne"... sve nešto u tom fazonu. meni počnu da se razmotavaju filmovi u glavi, kako kao mali dolazim u Bg, pa kupujemo te viršle u zemičkama, pa idemo u Zoo vrt, pa... puca nostalgija samo tako. i s osmehom kupim ja par viršli. nakon prvog zalogaja setio sam se zašto sam i kao mali mrzeo te viršle i koje su sranje i tad bile. nostalgija, jbg.
Barti66 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Ima i nostalgije, ali ima i do proizvođačke recepture 100%. Bio taj kamiončić dugo stacioniran kod podzemnog prolaza ispred TC Ušće i jednom prilikom se odvažim da probam. Msm, znao sam da to nije to u samom startu ali kakav debakl .
ToniAdams Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 ma ima i do recepture, ko sto linolada nije kinder lada, tako da kapiram ni ovo nije ono sto smo zderali
Mil321 Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 On 2.10.2019. at 4:31, Nikola00 said: Pozdrav svima zanima me da li neko od starijih generacija poseduje sliku šaltera gde su se prodavale piroške na terazijama Kod Atine Zdravo, da li si nasao sliku mozda?
Recommended Posts