Nikola00 Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 Pozdrav svima zanima me da li neko od starijih generacija poseduje sliku šaltera gde su se prodavale piroške na terazijama Kod Atine
namenski Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Nemam sliku, nisam probao ni piroske, ali pamtim jedno od najvecih tehnoloskih iznenadjenja koja sam doziveo: masine koje su ih pravile i koje su tako italijanski izgledale, bile su ruske sovjetske proizvodnje...
slepa živana Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 On 2.10.2019. at 4:31, Nikola00 said: Pozdrav svima zanima me da li neko od starijih generacija poseduje sliku šaltera gde su se prodavale piroške na terazijama Kod Atine kolko se ja sećam, piroške su se kupovale u atini. evo slike sa neta
jms_uk Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 28 minutes ago, slepa živana said: kolko se ja sećam, piroške su se kupovale u atini. evo slike sa neta Jesu, ali su imale i taj "salter" u jednom od ovih izloga gde su mogle da se kupe direktno sa ulice.
renne Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Tako je. Bio šalterA bila je i ispostava na Adi, odmah na početku
Anonymous Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Tu se otrovao neki Slovenac. To im je bio kraj.
Skyhighatrist Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 najbliži snack ttm piroškama danas imaju trpkovići sa piroškama sa sirom, a imaju ih i sa zdenkom, ali ne preko leta. I ne vide im se one fascinantne rusko/italijanske rostrfei mašine koje sipaju testo, sir i one neke mrvice preko pa sve na štapić da se rotira ko kebab i upadne u brendiranu kesu od papira koja se namah zamasti, pa ti treba i salveta
darling Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 cudo da neki urbani preduzetnik jos uvek nije oziveo piroske iz atine na donjem dorcolu, u crvenom kiosku, uz virsle, s trokutastim jogurtom i promo tekstovima po dizajnerskim portalima, da prodaje tudju nostalgiju, on sam da ne jede, jer ko drzi do sebe, ne jede przeno testo i virsle.
Matilda Ivancic Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 pekara škrbić na đeram pijaci ima neku veliku mašinu s bazenom zejtina u kome se prave piroške, odmah iza leđa radnica
Barti66 Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 On 7.12.2019. at 21:01, jms_uk said: Jesu, ali su imale i taj "salter" u jednom od ovih izloga gde su mogle da se kupe direktno sa ulice. Šalter je bio u levom izlogu gledano spolja...mašina bila tračna dužine barem 2 metra. Bile jezivo masne ali baš ukusne.
hazard Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 On 8.12.2019. at 11:18, darling said: cudo da neki urbani preduzetnik jos uvek nije oziveo piroske iz atine na donjem dorcolu, u crvenom kiosku, uz virsle, s trokutastim jogurtom i promo tekstovima po dizajnerskim portalima, da prodaje tudju nostalgiju, on sam da ne jede, jer ko drzi do sebe, ne jede przeno testo i virsle. Realno. Požuri i otvori ti dok ti neko drugi ne ukrade ideju siguran sam da bi šljakalo
darling Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 (edited) bolje bi sljakalo gore, u pesackoj zoni, po ovim odvratnim kucicama bez sadrzaja kojima je zakrcen prostor. hladno vreme, vruca piroska, satro praznicna rasipnicka atmosfera, idealna kombinacija za obrnuti kintu. ja sam iz socijalizma, nemam preduzetnickog duha. sto se mene tice, ti slobodno, imas kopirajt. a ako ovaj biznis plan prodas nekom dalje, meni dvaes posto Edited December 10, 2019 by darling
Mr.Mxyzptlk Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 22 hours ago, hazard said: Realno. Požuri i otvori ti dok ti neko drugi ne ukrade ideju siguran sam da bi šljakalo +1
Recommended Posts