morgana Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 ovoj maloj greti thunberg neko treba da upali netflix i ukaze na ljepotu video igrica.
maheem Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 2 hours ago, morgana said: ovoj maloj greti thunberg neko treba da upali netflix i ukaze na ljepotu video igrica. 1 hour ago, slepa živana said: ili prosto na heroin je l imamo negde Gretu kao temu na forumu? nije mi dovoljno onoliko degutantnih komentara danas sa fejsbuka kad već heroina nemam
Skyhighatrist Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 14 hours ago, maheem said: je l imamo negde Gretu kao temu na forumu? nije mi dovoljno onoliko degutantnih komentara danas sa fejsbuka kad već heroina nemam Valjala bi tema, fakat...
Jeremija Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 18 minutes ago, Skyhighatrist said: Valjala bi tema, fakat... Ne znam zašto ih mala toliko iritira, kao da nikad nisu videli ženu kako besni i histeriše... Mada, sa druge strane, zašto ne može civilizacija dostojanstveno, bez cike i suza, da nestane u sopstvenim greškama?
villiem Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 sto si ti tako poseban, civilizacijo, svete, covece...
slepa živana Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 1 hour ago, Skyhighatrist said: Valjala bi tema, fakat... odlično
ordi Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 (edited) ju, ja tek sad saznajem za gretu. koliko godina ima starmala i zašto ne pohađa časove glume? edit: aha! sad čitam na wiki da su joj otac i đed glumci, pa otud ta teatralnost izgleda. Edited September 26, 2019 by ordi
Caligula Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Meni teska za gledanje skoro ko Vucic transfer neki sve vreme, na stranu gud koz
aram Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 58 minutes ago, ordi said: ju, ja tek sad saznajem za gretu. koliko godina ima starmala i zašto ne pohađa časove glume? edit: aha! sad čitam na wiki da su joj otac i đed glumci, pa otud ta teatralnost izgleda. 34 minutes ago, Caligula said: Meni teska za gledanje skoro ko Vucic transfer neki sve vreme, na stranu gud koz Osobe s Aspergerovim sindromom prosto tako govore. Mi takozvani "normalni" ljudi smo kondicionirani u nekakvu normu kako se izraziti, kako kontrolisati svoje osećaje i osećanja. Kod ljudi s Aspergerom sve te konvencije ne postoje. Oni nikako ne glume niti su sposobni da lažu. Oni izražavaju direktno sve emocije, bez ikakvog filtriranja u društveno prihvatljive okvire.
Caligula Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 (edited) 17 minutes ago, aram said: Osobe s Aspergerovim sindromom prosto tako govore. to nisam znao, bukvalno sam odgledao deset sekundi govora. Izgledala mi je kao neka tinejdzerka koja se bas primila na aktivizam. Da sam znao, ne bi ovako komentarisao Edited September 26, 2019 by Caligula
ordi Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 1 hour ago, aram said: Osobe s Aspergerovim sindromom prosto tako govore. Mi takozvani "normalni" ljudi smo kondicionirani u nekakvu normu kako se izraziti, kako kontrolisati svoje osećaje i osećanja. Kod ljudi s Aspergerom sve te konvencije ne postoje. Oni nikako ne glume niti su sposobni da lažu. Oni izražavaju direktno sve emocije, bez ikakvog filtriranja u društveno prihvatljive okvire. sad moram guglati i taj sindrom
gospa buba Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 sad moram guglati i taj sindrom guglaj vrlo je interesantan.sent from bubamoto
aram Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 (edited) Jebga, imadosmo stručnjakinju ovde nekad, no nešto je nema... ed: na sindrome mislim, ne na sirenje Edited September 26, 2019 by aram
Recommended Posts