March 27Mar 27 Author 4 minutes ago, Hele said:Bolduj svoj nos, kakvo je ovo ljigavo kvoutovanje sta tebi odgovara, van ikakvog konteksta, da bi na nekoj skroz desetoj temi vukao stvari na svoju vodenicu.Ne zelim uopste da ucestvujem u ovome i da me neko stavlja u usta da bi lecio svoje neke komplekse i vodio neke ratove u svojoj glavi.Sta sam imao da kazem, rekao sam na temi gde je pisano.Molim @radisa ili ko vec uredjuje temu da reaguju.Jel ja sad treba da izvlacim necije postove i izvlacim iz konteksta i negativno pisem o njima, sprdam se sa njima ili sta god, na nekoj sasvim desetoj temi?Ovaj post iznad je cist revizionizam, o, ironije li.Ne кмечи inace cu tek da se naljutim.Smrduckas, djubris na Protestima, ispotiha da se Vlasi ne dosete, od kako je pocelo, od atmosfere ne smes da se skroz аутујеш, providan si k'o celofan...Dakle - miran!Edit:4 minutes ago, Hele said:Bolduj svoj nos, kakvo je ovo ljigavo kvoutovanje sta tebi odgovara, van ikakvog konteksta, da bi na nekoj skroz desetoj temi vukao stvari na svoju vodenicu.Jok, nego cu na tvoju vasu vodenicu... Edited March 27Mar 27 by namenski
April 7Apr 7 Mada je ovo ihaha staro, negdje iz 2018/19, ali eto ja sam nekako na to potpuno zaboravio.Hvala što me podsjeti.
April 7Apr 7 On 27. 3. 2025. at 5:30, namenski said:ako izuzmemo istorijsko NJET, a i tome smo skoro saznali da nije tito rekao staljinu vec staljin njemuOvo mi nije jasno, a često se pominje u poslednje vreme. Ne znam šta smo novo saznali što menja pogleda na te događaje? Ko traži dlaku u jajetu, može da kaže da Staljin jeste otkačio Tita '48. Ali zbog Titovih odluka da mu se suprostavi '47. pa opet izađe na isto.
April 15Apr 15 Pitali su omladinu u Zagrebu i Beogradu ko je bio Tito NOVA portalPitali su mlade Srbe i Hrvate ko je bio Josip Broz Tito,...Mnogo je mogućih odgovora na pitanje "Ko je bio Josip Broz Tito?". Ipak, mnogi ispitanici nisu "potrefili" nijedan.