Jump to content
IGNORED

NBA Fantasy 2019/20

Recommended Posts

Posted

Fantazeri, draftovao sam Bejglija iz Kingsa, i sad je crko na skoro dva meseca. Dal mi se isplati da ga drzim na klupi dok se ne oporavi ili da ga menjam za nekoga? Nisu preostali bas neki elitni izbori.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Fantazeri, draftovao sam Bejglija iz Kingsa, i sad je crko na skoro dva meseca. Dal mi se isplati da ga drzim na klupi dok se ne oporavi ili da ga menjam za nekoga? Nisu preostali bas neki elitni izbori.

jel nemate IL?

mozeš da ga ostaviš. zadnjih par godina je trend u nba da igrači preskaču utakmice zbog ujeda komarca, pa manjak jednog igrača nije toliko strašna jer će ti i protivnici sigurno imati nekog ko neće igrati

Posted

Imamo bench sa 3 neaktivna igraca, ne znam jel to isto sto i injury list? Tu mi vec bleji Oladipo :D

Ali kapiram sta kazes, drzacu ga tu osim ako bas ne eskplodira neki slobodni lik na istoj poziciji, nije kao ni da je Bejgli velika sigurica za brojke.

Posted (edited)

Bagley na yahoo još uvek ima samo O tag, a mislim da tad još uvek nije eligible za IL

moraš sačekati da mu stave INJ ali ako je procena da će odsustvovati 2 meseca onda će to brzo da urade

p.s.

pardon, Bagley već ima INJ, ja zabagovao pa gledao za Aytona umesto za njega :D

Edited by omiljeni
  • 3 weeks later...
Posted

Vredi li icemu Drejmond Grin? Odbacen je i bleji na FA listi, mogao bih da se odreknem nekog od skart igraca koje gomilam (tipa Lavert ili Nun) i da ga uzmem, znam da nece puno igrati u pocetku, ali u perspektivi bi trebalo da igra full, pitanje je samo kako.

• 1 month later...
Posted

Jel mozete da udjete na yahoo fantasy? Ja ceo dan ne mogu.

Posted

za vikend se dešavalo da neće da uđe, danas radi

Posted
13 hours ago, LeBron said:

Jel mozete da udjete na yahoo fantasy? Ja ceo dan ne mogu.

preko mobilnog je radilo bez problema