Posted September 12, 20195 yr Keeperi za shumsku ligu: https://1drv.ms/x/s!ArVU7A43HLXQnaoEjZTC2y6g_T4dZA?e=MrSo9L igraci oznaceni crvenom bojom ne mogu biti birani, oznaceni zelenom bojom mogu biti birani ponovi u koloni keeper stoji koliko je puta igrac biran, a u koloni Draft 2019 stoji na kom picku mogu biti birani. Ako u koloni Draft 2019 ima vise polja sa istim pickom, onda se morate odluciti ko ide u koju rundu.
September 24, 20195 yr On 17.9.2019. at 8:23, Ros said: jel' to dadikul ubio keeper ligu?! Kako? Nije je obnovio, ali mislim da ti to uvek uradis nekoliko nedelja pre svih :D verovatno ce i on uskoro
September 25, 20195 yr Author 15 hours ago, Borko said: Kako? Nije je obnovio, ali mislim da ti to uvek uradis nekoliko nedelja pre svih verovatno ce i on uskoro obicno bude za ligu kojoj nisi komesar, da posaljes reminder komesaru. videcemo
September 30, 20195 yr Author On 27.9.2019. at 18:06, Daddy Cool said: Obnovljena! Izvolite, ne izuvajte se. polako se pretvaras u soniksa ali jos nije kasno
September 30, 20195 yr 3 hours ago, Ros said: polako se pretvaras u soniksa ali jos nije kasno Svake godine kad se završi sezona kažem da ću smanjiti broj liga koje igram i dati ostavku na komesarsku poziciju, ali na kraju sve ostane isto.
September 30, 20195 yr fellas, navukli me dusmani da se prvi put u zivotu ove godine okusam u NBA fantasyju, dajte neke dobronamerne savete za noobove, Roto liga je u pitanju
September 30, 20195 yr Author 25 minutes ago, goofs said: fellas, navukli me dusmani da se prvi put u zivotu ove godine okusam u NBA fantasyju, dajte neke dobronamerne savete za noobove, Roto liga je u pitanju za roto ti je @Timmi dr. mr. prof. Edited September 30, 20195 yr by Ros
September 30, 20195 yr 1 hour ago, goofs said: fellas, navukli me dusmani da se prvi put u zivotu ove godine okusam u NBA fantasyju, dajte neke dobronamerne savete za noobove, Roto liga je u pitanju Prvi savet, roto je sranje. Nadji neku h2h sa nekim takodje pocetnicima i bice ti mnogo zanimljivije.
September 30, 20195 yr vecjali smo vec o tome, za prvu godinu cemo roto jer smo procenili da h2h uzima mnogo vise vremena pa dogodine da udarimo junacki
October 21, 20195 yr Author @teacher @bracad @zoki drugari, niste prijavili keepere. imate fore danas do 16h Edited October 21, 20195 yr by Ros