freakns Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 On 8.9.2019. at 19:43, Miljenko said: Ne verujem. One sezone kada sam, dobio dobro poznatog navijaca Cubsa u finalu, nosili su me QB i WR, Ne secam se ovako malog broja poena na QB poziciji i u slabijim kolima. to da dobijes mene u finalu, to ti je given. ja sam cak i od titjera izgubio u finalu(coveku je Bortles bio QB) a ja od titjera nikad ne gubim. imam vise drugih mesta od Djordjevica
Miljenko Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Takav je slucaj kod mene na NHL fantaziju.
freakns Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 kao sto rekoh, ja od titjera nikad ne gubim. mandingo ce se naceka, ali i njega cu annually naguzim kada dodje red
Ros Posted September 17, 2019 Author Posted September 17, 2019 1 hour ago, freakns said: kao sto rekoh, ja od titjera nikad ne gubim. mandingo ce se naceka, ali i njega cu annually naguzim kada dodje red pusti severnomakedonsko devojce da mu se guza malo oporavi
teacher Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 došao je konačno i taj dan. posle 5 godina i 12 mečeva sam konačno izgubio od freaka. za tako nešto, bilo je potrebno da se brees povredi (nakon što je bacio int ).
mandingo Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 7 hours ago, Ros said: pusti severnomakedonsko devojce da mu se guza malo oporavi Ozbiljno ti preporucujem da igras loto u Svabiji. Ovo stvarno nije normalno.
Ros Posted September 30, 2019 Author Posted September 30, 2019 On 17.9.2019. at 7:01, freakns said: kao sto rekoh, ja od titjera nikad ne gubim. mandingo ce se naceka, ali i njega cu annually naguzim kada dodje red i treba sad da izgubis kad nemas poverenje u svoje rodjene igrace
freakns Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 samo nek Jameis nastavi tako ne moram nikad vise u fantasyju dobiti
freakns Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 kakva liga. posle 7 kola samo titjer i Mandingo nemaju sanse za playoff
freakns Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 ne znam da li ste primetili koliko je Ros pricljiv kada igra protiv Mandinga... ali kada igra protiv ozbiljnih igraca, cuti ko zadnja vuna
Ros Posted October 29, 2019 Author Posted October 29, 2019 nemam vremena. u neoplanti sam pa samo letim levo desno. čestitam u svakom slučaju. videćemo kad bude relevantno
Miljenko Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Bio sam ubedjen da mogu da se izvrse transferi tokom kola. Moja greska. Ili to moze samo pred prvi nedeljni termin.
Ros Posted November 4, 2019 Author Posted November 4, 2019 48 minutes ago, Miljenko said: Bio sam ubedjen da mogu da se izvrse transferi tokom kola. Moja greska. Ili to moze samo pred prvi nedeljni termin. mogu za igrace koji jos nisu igrali, ali dan ranije. za mnf moras napraviti waiver u nedelju da bi igrac bio dostupan pravovremeno
Miljenko Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Pretpostavio sam, videh da pise da su dostupni od sestog. Hvala.
Recommended Posts