Posted September 2, 20195 yr valja imati novi topik. dakle, pitanje je da li cemo igrati sa keeperima ove sezone? ako da, onda moj predlog: max 1QB max 1RB max 2 WR/TE
September 3, 20195 yr Draft je sutra. Malo kasno za promene. Valjda samo necu zaboraviti... i Mandingo, koliko puta sam ti objasnio, ti si devojcica, i to sto te redovno naguzim moze znaciti da sam borderline pedofil, nikako gej. To sto uvek naguzim i titjera doduse, to moze znaciti svasta
September 8, 20195 yr Ponovo cudno QB bodovanje. 200+ yds, 1TD pass, bez prodatih lopti, 5 poena. O cemu se tu radi?
September 8, 20195 yr 3 minutes ago, Miljenko said: Ponovo cudno QB bodovanje. 200+ yds, 1TD pass, bez prodatih lopti, 5 poena. O cemu se tu radi? 200yds = 4 poena 1TD = 6 poena 5 sacks = -5 poena Ukupno = 4 + 6 -5 = 5
September 8, 20195 yr Ovo je postavljao neko ko ne voli QB poziciju. 50 yds za jedan poen. A i dokle vise sa ovim odbijanjem za sacks.
September 8, 20195 yr 43 minutes ago, Miljenko said: Ovo je postavljao neko ko ne voli QB poziciju. 50 yds za jedan poen. A i dokle vise sa ovim odbijanjem za sacks. mislim da je to default za yahoo lige (50yd po poenu i sek za negativan poen)
September 8, 20195 yr Nije bilo do prosle sezone sigurno. Igrao sam bar dve lige godisnje, 30 yds-poen, bez minus poena na sekovima. Nebitno, vazno je ucestvovati. Ja po navici uvek prvo biram QB, pa tako i ove godine.
September 8, 20195 yr 1 minute ago, Miljenko said: Nije bilo do prosle sezone sigurno. Igrao sam bar dve lige godisnje, 30 yds-poen, bez minus poena na sekovima. Nebitno, vazno je ucestvovati. Ja po navici uvek prvo biram QB, pa tako i ove godine. brt, ne. ovako igramo već ohoho, od 2005.
September 8, 20195 yr Ne verujem. One sezone kada sam, dobio dobro poznatog navijaca Cubsa u finalu, nosili su me QB i WR, Ne secam se ovako malog broja poena na QB poziciji i u slabijim kolima. Edited September 8, 20195 yr by Miljenko
September 8, 20195 yr Author 1 hour ago, Miljenko said: Ne verujem. One sezone kada sam, dobio dobro poznatog navijaca Cubsa u finalu, nosili su me QB i WR, Ne secam se ovako malog broja poena na QB poziciji i u slabijim kolima. tad je bio ppr aktivan. zato su WR donosili titule