Time Crisis Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 1 hour ago, Jumanji said: Novak je trenutno, odnosno vec nekoliko dana, na klinici gde je operisao lakat u Svajcarskoj, sto je sa jedne strane odlicno, znaci da je ozbiljno shvatio problem i da se sada raja smiri da nema mamo-dzambo-hokus-pokus tretmana. Ali u kakvom je zapravo stanju i kakve su prognoze...pa cekamooo Uf, ipak ozbiljno. Jel ima ta vest u originalu negde?
Jumanji Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Nema nista i nece biti sve dok on ne oglasi i kaze igram, ne igram. U vezi same povrede sumnjam da cemo nesto cuti, samo uopsteno i sturo.Ne mora da znaci da je ozbiljno, mozda samo hoce da sanira sve do kraja, i da na to stavi ad acta.
Jumanji Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Projektovano sve rade da deda osvoji, da li ce tako biti, ko ce koga na kraju da izbaci, mislim ko ce uopste i doci do ove trojice, videcemo. Rafa je max spreman i naostren, u to ne sumnjam, a onog naseg masiraju na tetenu od prvog treninga, sad leva ruka-plecka -.- Dobro, znamo da mu drugu deo sezone nikakav i kljakav, jer hard je to, ali spremao se za ovo zesce. Videces. No, naravno u praksi je to sasvim druga stvar Pogodim i ja ponesto.Pre turnira se videlo da je Rafa opasno krenuo u pohode. Valjda ce da se smiri i odmori malo do RG -.- Ali ona njegiva gnjavaza kod servisa, plus Medo servira a on dize ruke kao nije spreman, pa ovaj ponavlja servis i tako vise puta....cirkus sta se sve radi da se protivnik omete.
Čutura Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 8 minutes ago, Cash said: To je i Sarapova radila. po tome je najpoznatija bila ono pacovce henin, a i sereni to nije strano. rim tamo negde pre desetak godina serena secka jj i posle meca kad joj je jeca to prebacila, serena kaze ma nisam ja to namerno nisam ja justina
Čutura Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 ne, cetvrtfinale u rimu 2010, koje je jeca dobila na kraju. na 14.00
nisam ja Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 šta god da je serena je na oba klipa izuzetno fina. opasna brena
mlatko Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 eto od koga je ucila Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Bujodrag Posted September 9, 2019 Author Posted September 9, 2019 4 hours ago, nisam ja said: još samo da krene da hasa odreske, džigu i mozak. Nemoj mozak, mozgovi su zarazni.
Ros Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 8 minutes ago, Cash said: E ko ce sad cekati januar i Australiju ???
Cash Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Just now, Ros said: ??? Ma malo mi dosadno pa sam lupio nesto bezveze .
Ros Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Just now, Cash said: Ma malo mi dosadno pa sam lupio nesto bezveze . e, pa, kuraj se u terac sve zive tenis sajtove sam pregledao za vest da novak zavrsava sezonu
Recommended Posts