September 9, 20195 yr 1 hour ago, Jumanji said: Novak je trenutno, odnosno vec nekoliko dana, na klinici gde je operisao lakat u Svajcarskoj, sto je sa jedne strane odlicno, znaci da je ozbiljno shvatio problem i da se sada raja smiri da nema mamo-dzambo-hokus-pokus tretmana. Ali u kakvom je zapravo stanju i kakve su prognoze...pa cekamooo Uf, ipak ozbiljno. Jel ima ta vest u originalu negde?
September 9, 20195 yr Nema nista i nece biti sve dok on ne oglasi i kaze igram, ne igram. U vezi same povrede sumnjam da cemo nesto cuti, samo uopsteno i sturo.Ne mora da znaci da je ozbiljno, mozda samo hoce da sanira sve do kraja, i da na to stavi ad acta.
September 9, 20195 yr Projektovano sve rade da deda osvoji, da li ce tako biti, ko ce koga na kraju da izbaci, mislim ko ce uopste i doci do ove trojice, videcemo. Rafa je max spreman i naostren, u to ne sumnjam, a onog naseg masiraju na tetenu od prvog treninga, sad leva ruka-plecka -.- Dobro, znamo da mu drugu deo sezone nikakav i kljakav, jer hard je to, ali spremao se za ovo zesce. Videces. No, naravno u praksi je to sasvim druga stvar Pogodim i ja ponesto.Pre turnira se videlo da je Rafa opasno krenuo u pohode. Valjda ce da se smiri i odmori malo do RG -.- Ali ona njegiva gnjavaza kod servisa, plus Medo servira a on dize ruke kao nije spreman, pa ovaj ponavlja servis i tako vise puta....cirkus sta se sve radi da se protivnik omete.
September 9, 20195 yr 8 minutes ago, Cash said: To je i Sarapova radila. po tome je najpoznatija bila ono pacovce henin, a i sereni to nije strano. rim tamo negde pre desetak godina serena secka jj i posle meca kad joj je jeca to prebacila, serena kaze ma nisam ja to namerno nisam ja justina
September 9, 20195 yr Author 4 hours ago, nisam ja said: još samo da krene da hasa odreske, džigu i mozak. Nemoj mozak, mozgovi su zarazni.
September 11, 20195 yr Just now, Cash said: Ma malo mi dosadno pa sam lupio nesto bezveze . e, pa, kuraj se u terac sve zive tenis sajtove sam pregledao za vest da novak zavrsava sezonu