Bujodrag Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 Čuo sam, povreda. Pa što se nije pazio. Znaš kako ja pazim kad hodam, dosta mi je više padova a i dosadio sam svima sa onim dupe fazonom. On je naš, kako će sad zadrigle srbende i onaj žvalavi da se raduju. Tuga se nadvija nad Srbiju. Moraće neku šarenu, veselu i pevajuću fontanu da izgrade na Trgu Republike Vučića.
Tsai Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 A? Ja reko gotovo, kad ono ni treci set. Pa nije jos blizu kraja
Tsai Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Monfils je izgleda povredjen, tri duple u gemu, nesto se saginje stalno
189- Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 jbt nisam cuo za ovog berattinija do ovog turnira
Fakundo Sava Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Krenula saradnja Monfils - Svitolina da se isplaćuje,obostrano Mada mislim da će garavi sada po običaju da se raspadne
levi Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 bravo garavi kakav epski choke, bukvalno se tresao na meč lopti
ubibobi Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 (edited) Talijanska posla Koliko bi se tek usrao da ima meč loptu protiv guzonje u polufinalu Edited September 4, 2019 by ubibobi
mlatko Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Bravo Mateo! Jos ne, brejknut je i sad ce Monfis da servira za 5:5 Berettini je (iako malo, barem nama) poznat po tome sto je ove godine preko Krajinovica osvojio Budimpestu, jedan od 3 Atp250 turnira u kolekciji. Generacija Medvedeva. znajuci Zabare, zvezda padavica ili kako se kaze. Mada decko mozda i pokaze nesto vise od Corica koji je mladji godinu dana Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
ubibobi Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Sreća pa će TB prekinuti duel ove dvojice titana Ne bi bilo iznenađenje ni da se završi duplom servis greškom
Zli Gli Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Pocrkali ova dvojica a Pesikan na Eurosportu je toliko jeziv da to boli, covek je dno dnaSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Recommended Posts