Jumanji Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Bogami oboje se bas skockali i proigrali, nek nastave samo [emoji173] Rafa se zeni valjda sredinom oktobra, a dolazi i matori kralj Huan Karlos, koliko se secam Novak ne verujem, nije ni on njega zvao
Tsai Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Samo nek se oni vesele a ovaj nas da, umesto sto posecuje tesle, pupine i edisone, zaleci rame i uzme sangaj i tokio. Valja se boriti za 6.YNo1
Tsai Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Inace deda je povredio ledja i trazio medical u 5.setu. Cini mi se d aje ono finale Vimbldona malo obojicu fizicki razjebalo
189- Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 cenim da ce i novak i federer zavrsiti sezonu sada, pogotovo federer dok ce se novak vratiti ako je 100% zalecio povredu. s obzirom da rafa skoro uvek propusti kraj sezone bilo bi smesno na sta bi licilo ovih preostalih nekoliko meseci bez njih..
Cash Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 15 minutes ago, 189- said: cenim da ce i novak i federer zavrsiti sezonu sada, pogotovo federer dok ce se novak vratiti ako je 100% zalecio povredu. s obzirom da rafa skoro uvek propusti kraj sezone bilo bi smesno na sta bi licilo ovih preostalih nekoliko meseci bez njih.. Eto prIlike da Zverev uzme po koji trofej
Cash Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Belinda rutinski do svog prvog polufinala na GS-u
Tsai Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Nesto mi se cini da vise problema Nadalu moze da nanese ovaj Beretini, lupanjem servisa, tako da cu navijati za njega
Ras Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 17 minutes ago, Bujodrag said: I, je l Djoković osvaja? Ni MarkoNovak , a ni Janko :(
Bujodrag Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 (edited) Šta, ispao. Od koga? Ali on je kriv, ja sa ga baš dobro jinxovao. Da je poslušao mene sigurno bi pobedio sve i osvojio dva pehara i one tanjire. Ztražio bih mu jedan, dobar je za salate i tako to. Edited September 4, 2019 by Bujodrag
Bujodrag Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 Jel ostao ko da može da pobedi Rafu?
Tsai Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Tesko, mada, ko zna. Mozda neko podivlja i odigra turnir zivota. Dimitrov/Monfils/Medvedev
Ras Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 8 minutes ago, Bujodrag said: Šta, ispao. Ispao je, zato što nije pobedio. Ali nije ni izgubio. Komplikovan slučaj..
Recommended Posts