September 3, 20195 yr I onda on da preda dedi na tacni. Nece, ne da se Krakati. Dobice ovo pa makar ga izneli sa terena
September 3, 20195 yr Nema leba ovde, duple greske, poklonjeni gemovi, nit se nervira, nit se raduje kad osvoji poen...
September 3, 20195 yr Ovo sam i ja na mom sokocalu video da je aut... Edited September 3, 20195 yr by Nesh
September 3, 20195 yr Hvala bobu, uze Danil set, jeste da je bio užasan na servisu, ali igra odlično.
September 3, 20195 yr U Maxbetu 1.40 na Wawrinku, 2.75 na Medvedeva...ja tedo da odigram sitno da izmelerisem, kad ono...
September 3, 20195 yr I, gle čuda - vratio nam se osrednji Stanislas. Bekhenda ni u tragovima, deluje nemoćno protiv Medinih dubokih forhenda, drop shot ne može stići ni teoretski, servise koji ulaze teško vraća, gubi živce... U prvom setu protiv Mede Stanislas je napravio 11 UE, dočim je protiv Nola imao 19 ukupno, u dva i po seta. Jednom rečenicom: da jede gomna i Stanislas i njegova superherojska izdanja jedino i isključivo protiv Nola.
September 3, 20195 yr 1 minute ago, simetrije said: I, gle čuda - vratio nam se osrednji Stanislas. Bekhenda ni u tragovima, deluje nemoćno protiv Medinih dubokih forhenda, drop shot ne može stići ni teoretski, servise koji ulaze teško vraća, gubi živce... U prvom setu protiv Mede Stanislas je napravio 11 UE, dočim je protiv Nola imao 19 ukupno, u dva i po seta. Jednom rečenicom: da jede gomna i Stanislas i njegova superherojska izdanja jedino i isključivo protiv Nola. Ruku na srce, zdrav Novak bi ono prekjuce dobio 3 0 bez problema. Daleko je debeli od starih izdanja
September 3, 20195 yr 1 minute ago, Tsai said: Ruku na srce, zdrav Novak bi ono prekjuce dobio 3 0 bez problema. Daleko je debeli od starih izdanja I to je tačno, ali je činjenica da je, za njegovu sadašnju formu, ono juče protiv Nola bilo za klasu bolje nego ovo danas.