Tsai Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Neko rece juce, Novak je kompletirao kalendarski slem predavanja meceva
Bujodrag Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 1 hour ago, dùda said: Tvoje otvaranje teme ima veze sa noćašnjim događajem taman koliko i ja sa vaskularnom hirurgijom, pa verovatno i manje . Dakle, opušteno Pametan je Nolo, a nadam se i dovoljno "nesujetan" da će valjda znati šta mu je činiti. Tako ja kevi stalno govorim da svaki dan mantra izgovarajući "Sedmica na Lotou" barem deset puta ali ona neće pa polako dižem ruke i gubim nadu
duda Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 1 hour ago, Tsai said: Neko rece juce, Novak je kompletirao kalendarski slem predavanja meceva Hm, pa manje je smešno kada se zna da je jedini on u open eri, ako me pamćenje ne vara, držao kalendarski slem osvajanja. To valjda ono da je u jednom momentu imao sva 4 u posedu. Malo li je. A taj kalendarski slem predavanja baš se i ne bi mogao tako nazvati jer nema kontinuitet
Arkadija Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Quote Stanislas Wawrinka @stanwawrinka Always a pleasure to play with you champ @DjokerNole especially on such a big stage! Never easy to leave court like that, I wish you a speedy recovery! Positives to take from the match are that i felt very strong and am ready for the quarters, see you guys there! Da se izvinimo Stanislasu svi. Ovako nešto Rodžer ne bi u životu napisao, a Rafa možda.
Ras Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Osaka mi je izgledala odlično protiv male Coco, večeras nisam gledao, pa me rezultat malo iznenađuje.
Time Crisis Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 3 hours ago, Arkadija said: Da se izvinimo Stanislasu svi. Ovako nešto Rodžer ne bi u životu napisao, a Rafa možda. Ok je Stanislas
Amos Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Dobro, da budemo posteni, ne bi ni on njima tako nesto napisao.
Fakundo Sava Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Nadala već proglasili pobednikom,čuješ li ti to Marine lavlje srce
Grandilof Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Poceo Cilke ozbiljno da udara lopticu i onda ga je Rafa sacekao najgrdje na pocetku treceg seta, bukvalno zid koji ga je izresetao.
Ros Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 13 hours ago, Arkadija said: Da se izvinimo Stanislasu svi. Ovako nešto Rodžer ne bi u životu napisao, a Rafa možda. ne bi ni rafa posto ne zna engleski
Arkadija Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 1 hour ago, Ros said: ne bi ni rafa posto ne zna engleski E, jes vala, posle 15 godina na turu ne može da sastavi ozbiljniju rečenicu na engleskom.
Recommended Posts