Tsai Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Ne bih ga ja otpisivao i dalje. Po svemu sudeci nije nista sto moze da izazove teske posledice inace bi se sigurno vec povukao sa turnira. Moze da igra na tabletama, a i nadam se da ce bar jedan od Wawa Medo kombinacije da izduva ranije
Jumanji Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Ehhh nadam se i ja, jos kad bi obojica [emoji3]Videcemo naravno, nada umire poslednja. Novak je pomalo i hipohindar, ali u svakom slucaju nista strasno ni po njega, ni za Slem, osim sto bi zal bio svakako. Po prikazanom, a i po pripremama Rafa je najozbiljniji, Rodzer je los, i nek tako ostane. A od Ducija i pomoci prijatelja, nista -.-Ipak Kudla, pihhh
Ras Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 (edited) Oće li to Kudla da izbaci čitav srpski Dejvis kup tim? Edit. Jumanji, ne širi defetizam, okreće Duci! Edited August 29, 2019 by Ras
Grandilof Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 1 hour ago, Cash said: Uzima Nadal kvota 4 +1. Negde sam vidjao i 4.5 jutros, verovatno palo do sada.
Tsai Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 29 minutes ago, Jumanji said: Ehhh nadam se i ja, jos kad bi obojica Videcemo naravno, nada umire poslednja. Novak je pomalo i hipohindar, ali u svakom slucaju nista strasno ni po njega, ni za Slem, osim sto bi zal bio svakako. Po prikazanom, a i po pripremama Rafa je najozbiljniji, Rodzer je los, i nek tako ostane. A od Ducija i pomoci prijatelja, nista -.- Ipak Kudla, pihhh Ma samo da deda ne digne lestvicu na 21, sve ostalo je kul
Nesh Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 (edited) Kecmanovic izgubio prvi set, vodio 11:10 i onda 11:13...ne vredi, necu da pratim ni na livescoreu. Edited August 29, 2019 by Nesh
Tsai Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Medvedevu se bas otvorilo.. Prosetace se do cetvrtfinala. Sranje
Jumanji Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Oće li to Kudla da izbaci čitav srpski Dejvis kup tim? Edit. Jumanji, ne širi defetizam, okreće Duci!-.- pa vidim da ne moze :( Ma samo da deda ne digne lestvicu na 21, sve ostalo je kulYup, to je najvaznije u ovom trenutku, odmah iza dobrog i zdravog levog ramena
Jumanji Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Iako Sardi nije neko merilo, niti adekvatan protivnik, bije Sten iz svih oruzja
mlatko Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Ima ovo Mionir protiv starog vuka Lorencija, ali bas starog... sad je odlucujuci mozda ali ako ode u 5. ko zna...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts