assignment Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Pa nisu se oni hvatali za kragne već je zeleni dva puta očigledno odgurnuo žutog, jednom na podu, jednom kada je žuti ustao, I kao što je već rečeno, zeleni je takođe popio žuti pa se postavlja pitanje zasta ga je dobijo a da nije bilo penala...
Ros Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 lajpcig sad moze da odahne malo. ne moraju u frankfurt do sledece sezone veceras sam na alijancu
Strahan Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 4 hours ago, Ros said: lajpcig sad moze da odahne malo. ne moraju u frankfurt do sledece sezone veceras sam na alijancu Lep provod veceras, bice dobar mec hoffe je pobedio u prvenstvu. Bajern bez perisica 2 meseca, prilican udarac. eto mene ponovo krajem meseca na a areni 😎
Miljenko Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Par promasenih zicera na startu drugog poluvremena, a onda je cak i na 4-1 moglo biti svasta.
John Coltrane Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 (edited) Kostic sinoc 2 komada i 2 asist u demoliranju Augsburga 5:0. Edited February 8, 2020 by John Coltrane
levi Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 dosta je napredovao od vremena kad je u Hamburgu bio najneučinkovitije krilo u ligama petice
John Coltrane Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Ne znam cime Diabi zasluzuje startnu postavu spram Bejlija?!
levi Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 čini mi se da ovi sa ES kažu da je Burki odbranio samo 50% šuteva na gol ove godine. ne dozvoljavaju mnogo šuteva, a dosta primaju
Recommended Posts