February 4, 20205 yr Pa nisu se oni hvatali za kragne već je zeleni dva puta očigledno odgurnuo žutog, jednom na podu, jednom kada je žuti ustao, I kao što je već rečeno, zeleni je takođe popio žuti pa se postavlja pitanje zasta ga je dobijo a da nije bilo penala...
February 5, 20205 yr lajpcig sad moze da odahne malo. ne moraju u frankfurt do sledece sezone veceras sam na alijancu
February 5, 20205 yr 4 hours ago, Ros said: lajpcig sad moze da odahne malo. ne moraju u frankfurt do sledece sezone veceras sam na alijancu Lep provod veceras, bice dobar mec hoffe je pobedio u prvenstvu. Bajern bez perisica 2 meseca, prilican udarac. eto mene ponovo krajem meseca na a areni 😎
February 5, 20205 yr Par promasenih zicera na startu drugog poluvremena, a onda je cak i na 4-1 moglo biti svasta.
February 8, 20205 yr Kostic sinoc 2 komada i 2 asist u demoliranju Augsburga 5:0. Edited February 8, 20205 yr by John Coltrane
February 8, 20205 yr dosta je napredovao od vremena kad je u Hamburgu bio najneučinkovitije krilo u ligama petice
February 8, 20205 yr čini mi se da ovi sa ES kažu da je Burki odbranio samo 50% šuteva na gol ove godine. ne dozvoljavaju mnogo šuteva, a dosta primaju