November 3, 20195 yr vreme je bilo, odlazi i robert. hansi flik ostaje Edited November 3, 20195 yr by Strahan
November 3, 20195 yr Taman da Mourinho uleti i poveca mit o sebi sa jos jednom titulom u novoj zemlji.
November 3, 20195 yr 23 minutes ago, John Coltrane said: I sta kazu ko je zamena? Spominjao se Počara.
November 3, 20195 yr 8 minutes ago, ArleKino said: Spominjao se Počara. Al ce se usrece sa njim, u pm.
November 3, 20195 yr 1 hour ago, assignment said: Bajern I Kovač se dogovorili da prekinu saradnju... cim je i bio potpisao, kazao sam da se nece zadrzati ni godinu dana, ne znam sto su ga uopste i dovodili, no imam ja i svojih problema..
November 6, 20195 yr Rangnick ne zeli da preuzme bayern, sada jedini ozbiljniji kandidat do kraja sezone ostaje wenger. Mislim da bi bolje resenje bilo da flik i gerland izguraju sezonu. Ovo sa W mi se ne svidja kao ni to sto posle pepa klub luta sa izborom trenera
November 6, 20195 yr 1 hour ago, Strahan said: sada jedini ozbiljniji kandidat do kraja sezone ostaje wenger. Igraćete seksi fudbal. Eto, Gnabry pobjegao od Wengera kad ono...