assignment Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Bajern I Kovač se dogovorili da prekinu saradnju...
Strahan Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 (edited) vreme je bilo, odlazi i robert. hansi flik ostaje Edited November 3, 2019 by Strahan
Sleepy Floyd Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Taman da Mourinho uleti i poveca mit o sebi sa jos jednom titulom u novoj zemlji.
ArleKino Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 23 minutes ago, John Coltrane said: I sta kazu ko je zamena? Spominjao se Počara.
John Coltrane Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 8 minutes ago, ArleKino said: Spominjao se Počara. Al ce se usrece sa njim, u pm.
Shaq Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 1 hour ago, assignment said: Bajern I Kovač se dogovorili da prekinu saradnju... cim je i bio potpisao, kazao sam da se nece zadrzati ni godinu dana, ne znam sto su ga uopste i dovodili, no imam ja i svojih problema..
Strahan Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Rangnick ne zeli da preuzme bayern, sada jedini ozbiljniji kandidat do kraja sezone ostaje wenger. Mislim da bi bolje resenje bilo da flik i gerland izguraju sezonu. Ovo sa W mi se ne svidja kao ni to sto posle pepa klub luta sa izborom trenera
John Coltrane Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Ma moze i tamo od leta, taman da neko drugi izme salataru ove sezone.
ArleKino Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 1 hour ago, Strahan said: sada jedini ozbiljniji kandidat do kraja sezone ostaje wenger. Igraćete seksi fudbal. Eto, Gnabry pobjegao od Wengera kad ono...
Strahan Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 navodno se rumenige zahvalio W na pozivu i interesovanju za bajern
189- Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 jbt lewandowski do sada dao gol na svakoj utakmici bayerna u ligi i ls
Recommended Posts