October 19, 20195 yr Sudija je izgleda dobio pare da ne pusta golove. Nema drugog objasnjenja za ovo.
October 23, 20195 yr Ralf ragnick izmedju utd i bajerna.. totalno mi nerealno zvuci u obe kombinacije. Prica se da rumenige gubi strpljenje sa nikom hernandez zavrsio sa fudbalom za ovu godinu, uz vec povredjenog sulea prilican udarac za bajern
October 26, 20195 yr Sh04-BVB na ES (iako igra Bajern u istom terminu). Ako neki nisu do sad, onda nek danas ipsrate malog Harita iz navale domacina.
October 26, 20195 yr Niko Kovac, u stvari, drzi Favra na klupi BVB. Posle 9 kola cak 11 izgubljenih bodova. Ova igra bez klasicnog spica mi takodje nije jasna. Jedino mi zao Branta koji je svojevoljno pristao da greje klupu. Elita™ igra sa Verderom bez levog beka (Vendel i Singraven aut) pa ce ili Vajser levo ili ce BenderS pokrivati tu "rupu". Nema ni Haverca ni Aranguiza tako da cemo gledati jubilanu 146 razlicitu prvu postavu.
October 29, 20195 yr Bayern jedva u kupu protiv Bochuma drugoligasa koji je na dnu i tamo, u zadnjih 10 minuta okretali...