Miljenko Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Sudija je izgleda dobio pare da ne pusta golove. Nema drugog objasnjenja za ovo.
Strahan Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Ralf ragnick izmedju utd i bajerna.. totalno mi nerealno zvuci u obe kombinacije. Prica se da rumenige gubi strpljenje sa nikom hernandez zavrsio sa fudbalom za ovu godinu, uz vec povredjenog sulea prilican udarac za bajern
John Coltrane Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Sh04-BVB na ES (iako igra Bajern u istom terminu). Ako neki nisu do sad, onda nek danas ipsrate malog Harita iz navale domacina.
John Coltrane Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Niko Kovac, u stvari, drzi Favra na klupi BVB. Posle 9 kola cak 11 izgubljenih bodova. Ova igra bez klasicnog spica mi takodje nije jasna. Jedino mi zao Branta koji je svojevoljno pristao da greje klupu. Elita™ igra sa Verderom bez levog beka (Vendel i Singraven aut) pa ce ili Vajser levo ili ce BenderS pokrivati tu "rupu". Nema ni Haverca ni Aranguiza tako da cemo gledati jubilanu 146 razlicitu prvu postavu.
John Coltrane Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Vraca se Elita™ protiv Verdera ali ne mogu i protiv sudija!
Grandilof Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Bayern jedva u kupu protiv Bochuma drugoligasa koji je na dnu i tamo, u zadnjih 10 minuta okretali...
Recommended Posts