bios Posted February 4 Posted February 4 On 3. 2. 2024. at 10:03, kud u maglu Simoviću said: Moram da priznam da sam nekoliko meseci slušao isključivo klasičnu radio stanicu (odličnu btw), ali sam prestao kad sam skontao da se osećam starijim nego što jesam. Doduše super je klasika da smiri nervozu u saobraćaju. Na temu, nešto novo i catchy 1
Lancia Posted February 21 Posted February 21 8 minutes ago, Klara said: Kroz noćna svetla. Moze i neka kisica da rominja i da su ulice prazne. 1
Klara Posted February 23 Posted February 23 On 21.2.2024. at 1:04, Lancia said: Moze i neka kisica da rominja
pt 2.0 Posted March 28 Posted March 28 nisam vozač, dakle voze me, da ne kažem vozaju. najlepša vožnja u životu, u smislu kombinacije muzike i ambijenta, bila mi je 2000. po deliblatskoj peščari (i šire) uz "legend of the seven dreams" album jana garbareka. 1
wayfaring stranger Posted March 28 Posted March 28 Jutros na putu do posla u pesmi Strid na 2:07 pocinje bubanj koji zvuci kao da nesto na kolima lupa. NIje bilo svejedno. Srecom, prva reakcija je bila da ugasim muziku kako bi cuo sta se desava.
mire Posted March 28 Posted March 28 (edited) da ne kačim, satriani i po gasu Edited March 28 by mire
Recommended Posts