Jump to content

La Liga sve sezone

Featured Replies

1 minute ago, Miljenko said:

Do prvog gola je bilo izuzetno lose. Nonsalantno napred i promaja pozadi. Realno je bilo minimum 0-2, sta su sve ovi promasili.

Sve stoji u principu, verovatno je da su meni kriterijumi opali. Ipak ko je gledao "performanse" protiv Granade i Osasune nedavno gde praktično nisu šansu napravili za celu utakmicu zna da to može i dosta gore, danas bar ima nekih svetlih tačaka.

Valverdeu zameram uprave te uzasne utakmice na gostovanjima. Kao da je u pitanju neki palanacki tim, pa igras na 1-0 ili nereseno. Barselona to sebi jednostavno ne moze dozvoliti.

24 minutes ago, Miljenko said:

Valverdeu zameram uprave te uzasne utakmice na gostovanjima. Kao da je u pitanju neki palanacki tim, pa igras na 1-0 ili nereseno. Barselona to sebi jednostavno ne moze dozvoliti.

Ja njemu to čak i ne zameram toliko, on je prosto mid table ziheraški trener a nije sam sebe postavio na to mesto, to pitanje je više za upravu...ali je posle onog debakla u Rimu morao da leti pre nego što su seli na avion nazad. Kako je i Liverpul preživeo nije mi jasno.

Edited by Deco

Sve stoji. Nije za neki od ovih top timova. Ispadnes od Rome, koja uvek ima suplju odbranu, odnosno ispustis 3-0 iz prve utakmice sezonu ranije. Te neubedljive igre na strani, su se ove sezone na zalost prenele i na domace prvenstvo. Nije bilo sjajno ni prosle, ni one tamo sezone, ali se retko desavalo da ostanemo na nuli.

Realov sudija.:kecman: Mislim, dva crvena u istoj akciji, trazio bih izuzece. Plus je prekrsaje sudio ocajno.

• 3 weeks later...

Zasto je odlozen el klasiko

Zbog haosa u Kataloniji i protesta protiv Madrida.

Real je navodno hteo da zamene domaćinstva ali ovi nisu prihvatili.

Što mi nije jasno,mogli su da imaju "revanš" kući,bolja opcija ,ali verovatno politički 

• Author

"Not available in your country." Okacis od La Liga YT kanala, nije im uopste los...

Jovic :hail:

Na B92 je glavna vest da je dao gol hahaha

Pa neka je...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Pa, vise nije novost da FKP izgubi od nekog, tako daaaaa....

Vazan gol za Jovica svakako, imao je i 1 ponisten zbog ofsajda.

Levante krenuo po treci...:laugh: