Deco Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 1 minute ago, Miljenko said: Do prvog gola je bilo izuzetno lose. Nonsalantno napred i promaja pozadi. Realno je bilo minimum 0-2, sta su sve ovi promasili. Sve stoji u principu, verovatno je da su meni kriterijumi opali. Ipak ko je gledao "performanse" protiv Granade i Osasune nedavno gde praktično nisu šansu napravili za celu utakmicu zna da to može i dosta gore, danas bar ima nekih svetlih tačaka.
Miljenko Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Valverdeu zameram uprave te uzasne utakmice na gostovanjima. Kao da je u pitanju neki palanacki tim, pa igras na 1-0 ili nereseno. Barselona to sebi jednostavno ne moze dozvoliti.
Deco Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) 24 minutes ago, Miljenko said: Valverdeu zameram uprave te uzasne utakmice na gostovanjima. Kao da je u pitanju neki palanacki tim, pa igras na 1-0 ili nereseno. Barselona to sebi jednostavno ne moze dozvoliti. Ja njemu to čak i ne zameram toliko, on je prosto mid table ziheraški trener a nije sam sebe postavio na to mesto, to pitanje je više za upravu...ali je posle onog debakla u Rimu morao da leti pre nego što su seli na avion nazad. Kako je i Liverpul preživeo nije mi jasno. Edited October 6, 2019 by Deco
Miljenko Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Sve stoji. Nije za neki od ovih top timova. Ispadnes od Rome, koja uvek ima suplju odbranu, odnosno ispustis 3-0 iz prve utakmice sezonu ranije. Te neubedljive igre na strani, su se ove sezone na zalost prenele i na domace prvenstvo. Nije bilo sjajno ni prosle, ni one tamo sezone, ali se retko desavalo da ostanemo na nuli.
Miljenko Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Realov sudija. Mislim, dva crvena u istoj akciji, trazio bih izuzece. Plus je prekrsaje sudio ocajno.
pasha Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Zbog haosa u Kataloniji i protesta protiv Madrida.
Fakundo Sava Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Real je navodno hteo da zamene domaćinstva ali ovi nisu prihvatili. Što mi nije jasno,mogli su da imaju "revanš" kući,bolja opcija ,ali verovatno politički
Grandilof Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 "Not available in your country." Okacis od La Liga YT kanala, nije im uopste los...
mlatko Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Pa neka je...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Pa, vise nije novost da FKP izgubi od nekog, tako daaaaa.... Vazan gol za Jovica svakako, imao je i 1 ponisten zbog ofsajda.
Recommended Posts