December 22, 20204 yr Ljorente, izgleda, ubio tekmu u San Sebastijanu, 2:0. Jel znamo s kim igraju zaostali meč?
December 29, 20204 yr Ja sta god ukljucim od fudbala, to bude neki uzasan mec za gledanje. Da Barsa ne moze da nadje spica, koji makar penal ume da zabije, neverovatno. Plus vecina napada ide preko desne strane, a tu Dest nijednom nije probio. Negde oko 35. minuta su bila dva penala, u istoj akciji za Eibar (prvi prilicno ocigledan). Morao bi da leti trener zbog same igre. Neki levati ti dominaraju na tvom stadionu, izvode korner za kornerom; srecom te im je zavrnica nikakva.
December 29, 20204 yr Koliko je samo loša Barsa u svakom pogledu, i na terenu i van, neverovatno su se srozali
December 30, 20204 yr pa dobro, Getafe je Atletiko za siromašne, protiv njih udaraju u zid jer igraju protiv bolje verzije sebe
December 31, 20204 yr da su igrali 18 puta protiv winer brokera bilo bi impresivno da ne prime gol a ne protiv solidne ekipe spanske lige.
December 31, 20204 yr 1 hour ago, 189- said: da su igrali 18 puta protiv winer brokera bilo bi impresivno da ne prime gol a ne protiv solidne ekipe spanske lige. Ne diraj mi Winner Broker sezona 97-98 u srpskoj ligi je bila nezaboravna!
January 3, 20214 yr Da se pozeli da Atletiko ne osvoji nista nikada,igras bunker,imas igraca vise celo poluvreme i vodis gol razlike. Simeone
January 3, 20214 yr Taman sam pomislio da je to to - primiš auto gol sa igračem više u 84min, a Real polako počinje da se diže kad ono bog Saul odigrq ključni pas za Felixa a ovaj pogodi Suareza - pobeda koja miriše na šampionsku titulu