Lancia Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Cadiz skinuo skalp i Realu i Barsi btw, vrlo los fudbal u spanskom prvenstvu.
Miljenko Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Od kada sam u prilici da gledam Spance, ne secam ovolikog broja metiljavih utakmica, kao ove sezone. Atletico na stranu, no i Real sve teze daje golove. Barsa kod kuce je ono na sta sam navinut, a i Villarreal obicno nije los. Dovoljno je da pogledam 3+ tabelu lige, gde trenutno imaju tacno 3 tima sa preko 50% 3+ meceva. Meni je PL tek za nijansu bolja. Taktiziranje ce ubiti fudbal. Vreme kada je videti 2-3 dobre sanse na utakmici bilo epohalna stvar je davno iza nas.
Grandilof Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Veceras zavrseno prvenstvo, i Kross se povratio, to bi bilo to otprilike.
Fakundo Sava Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Kakve segsi kikice opleo Grizu,takve sam ja imao u osnovnoj školi kad sam hteo da budem princeza
John Coltrane Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 3:1 protiv Elčea mada su gosti imali 2 dobre šanse pre ovog gola Koste sa kreča. Nestvarnih +9 od Barse i 3 od 2 Reala od kojih imaju jednu tj dve tekme manje. Za razliku od prošle sezone ATM mnogo lakše dobija mečeve protiv “manjih” klubova.
Meazza Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 (edited) Kad imaju Suareza. Lik ima 152 gola u 199 nastupa u spanskoj ligi. Edited December 19, 2020 by Meazza 3
Miljenko Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Barsa se obrukala kod kuce, protiv ove sezone nikad slabije Valensije. Celo poluvreme sa igracem vise i samo 2-2.
Miljenko Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Da, tacno. Poceo sam da zaboravljam sta sam gde video. Napad deluje totalno bezopasno u pojedinim situacijama. Kutinjo se trudi, ali ne uspeva da napravi razliku na terenu.
Recommended Posts