Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

jebo ovakve golmane kao sto je Ter Stegen. 

Posted

Cadiz skinuo skalp i Realu i Barsi :D

btw, vrlo los fudbal u spanskom prvenstvu.

Posted

Simeone se ne bi složio :cool:

• Wub 1
Posted

Od kada sam u prilici da gledam Spance, ne secam ovolikog broja metiljavih utakmica, kao ove sezone. Atletico na stranu, no i Real sve teze daje golove. Barsa kod kuce je ono na sta sam navinut, a i Villarreal obicno nije los.

Dovoljno je da pogledam 3+ tabelu lige, gde trenutno imaju tacno 3 tima sa preko 50% 3+ meceva.

Meni je PL tek za nijansu bolja. Taktiziranje ce ubiti fudbal. Vreme kada je videti 2-3 dobre sanse na utakmici bilo epohalna stvar je davno iza nas.

Posted

Veceras zavrseno prvenstvo, i Kross se povratio, to bi bilo to otprilike. :D

Posted

Kakve segsi kikice opleo Grizu,takve sam ja imao u osnovnoj školi kad sam hteo da budem princeza  

Posted

3:1 protiv Elčea mada su gosti imali 2 dobre šanse pre ovog gola Koste sa kreča. 
Nestvarnih +9 od Barse i 3 od 2 Reala od kojih imaju jednu tj dve tekme manje. 

Za razliku od prošle sezone ATM mnogo lakše dobija mečeve protiv “manjih” klubova. 

Posted (edited)

Kad imaju Suareza. Lik ima 152 gola u 199 nastupa u spanskoj ligi. :ohmy:

Edited by Meazza
  • +1 3
Posted

Barsa se obrukala kod kuce, protiv ove sezone nikad slabije Valensije. Celo poluvreme sa igracem vise i samo 2-2.

Posted

Da, tacno. Poceo sam da zaboravljam sta sam gde video. Napad deluje totalno bezopasno u pojedinim situacijama. Kutinjo se trudi, ali ne uspeva da napravi razliku na terenu.

Posted

Jbg, nisu mogli protiv Urosa Racica. :fantom:

• +1 1