Jump to content

La Liga sve sezone

Featured Replies

jebo ovakve golmane kao sto je Ter Stegen. 

Cadiz skinuo skalp i Realu i Barsi :D

btw, vrlo los fudbal u spanskom prvenstvu.

Simeone se ne bi složio :cool:

Od kada sam u prilici da gledam Spance, ne secam ovolikog broja metiljavih utakmica, kao ove sezone. Atletico na stranu, no i Real sve teze daje golove. Barsa kod kuce je ono na sta sam navinut, a i Villarreal obicno nije los.

Dovoljno je da pogledam 3+ tabelu lige, gde trenutno imaju tacno 3 tima sa preko 50% 3+ meceva.

Meni je PL tek za nijansu bolja. Taktiziranje ce ubiti fudbal. Vreme kada je videti 2-3 dobre sanse na utakmici bilo epohalna stvar je davno iza nas.

Real se baš razigrao.

Benzema odlican, sudija za sada takodje.  

Veceras zavrseno prvenstvo, i Kross se povratio, to bi bilo to otprilike. :D

Kakve segsi kikice opleo Grizu,takve sam ja imao u osnovnoj školi kad sam hteo da budem princeza  

3:1 protiv Elčea mada su gosti imali 2 dobre šanse pre ovog gola Koste sa kreča. 
Nestvarnih +9 od Barse i 3 od 2 Reala od kojih imaju jednu tj dve tekme manje. 

Za razliku od prošle sezone ATM mnogo lakše dobija mečeve protiv “manjih” klubova. 

Kad imaju Suareza. Lik ima 152 gola u 199 nastupa u spanskoj ligi. :ohmy:

Edited by Meazza

Barsa se obrukala kod kuce, protiv ove sezone nikad slabije Valensije. Celo poluvreme sa igracem vise i samo 2-2.

Kad nemaju Suareza.

preinacena je odluka crvenog gayi.

Da, tacno. Poceo sam da zaboravljam sta sam gde video. Napad deluje totalno bezopasno u pojedinim situacijama. Kutinjo se trudi, ali ne uspeva da napravi razliku na terenu.

Jbg, nisu mogli protiv Urosa Racica. :fantom: