Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

Bilbao je potpuno negledljiv već nekoliko godina. 

Posted

Kakav penal suđen protiv reala

Cirkus na kub

• +1 1
Posted

Ali Alaves jedno tri godine nije bio aktivniji i opasniji za gol protivnika. Da imaju iole krštenijeg napadača od Lukasa Pereza moglo je lako biti 5-0 za njih.

Posted

Golcina Grizmana.:ziga:

Da ga i ja pohvalim jednom.:rolleyes:

Posted
5 minutes ago, Miljenko said:

Golcina Grizmana.:ziga:

Da ga i ja pohvalim jednom.:rolleyes:

Gricman je car, uklopice se na kraju. Kutinjo vec nema sanse.

Posted

Kod Simeonea je bio fenomenalan, a i nema bas mnogo boljih napadaca na trzistu od njega.

Gledam tabelu, i ako Atletico ne uzme ove sezone, ne znam kada ce ponovo. Real nikad gori, Barsa ocajna na gostovanjima; drugi ne verujem da mogu imati kontinuitet.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Miljenko said:

Kod Simeonea je bio fenomenalan, a i nema bas mnogo boljih napadaca na trzistu od njega.

Gledam tabelu, i ako Atletico ne uzme ove sezone, ne znam kada ce ponovo. Real nikad gori, Barsa ocajna na gostovanjima; drugi ne verujem da mogu imati kontinuitet.

Ja bih voleo, al' kad vidim rezultate Atletika 1:0, 1:0...

a iskreno tesko mi da ih gledam.

Posted

Ja ih isto retko gledam, pisao sam vec. Obicno biram potencijalno efikasne utakmice. No kada je rec o kompaktnosti ekipa, oni mi deluju najozbiljnije.

Posted

Prosipaju najmanje bodova od velike trojke + imaju sad Suareza koji je i sa 33 sposoban da riješi veliku utakmicu.

Real i Barca su u post-Ronaldo i post-Messi eri, s tim da ovi drugi nemaju muda da to saopšte Messiju.

Posted

hazard se opet povredio na vise nedelja. rezultat svih onih batina sto je dobio u pl a nikada nije bio redovno zasticen.

Posted

Atetiko redja te muslinovske 1:0 rezultate vec godinama, oni ce dogurati do svojih 75 poena, ali ni Barselona ni Real nema sanse da doteraju do 80-90 koliko su redovno imali u protekloj deceniji.

Posted

Ovo je ta sezona za Atletiko, nadam se. Znaju i oni da upadnu u trajniju krizu rezultata. Srećom Real i Barselona su bušni užasno, mada mislim da će Katalonci napredovati kao tim, i da će prestati da gube bodove u gostima. Real mi deluje da ne može nikoga dobiti na ozbiljnijim gostovanjima, a uzeli su im meru čak i Kadiz i Alaves.

Posted

Real je uzeo titulu prošle sezone, a bili su užasni i igrali su toplo hladno sve do postkovida kad su vezali 12,13 pobeda.

Atletiku treba više agresivnosti da one, na papiru dobijene, mečeve reše ranim golovima a ne da ulaze u nervoznu završnicu. Imam utisak gledajući Simeonea da su se tokom ovih godina španski klubovi izverzirali da što duže i bolje odolevaju Atletikovim napadima. I tu ne mislim samo na branjenje prekida.

Barsa ne briljira i mislim da se Kuman još "traži", a ako pogodi žicu napadu onda ni loša odbrana neće biti preveliki problem. Naravno sve zavisi od Mesija, pa me ne bi čudilo da se u januaru realizuje transfer u Citi o čemu svi bruje.

Posted

Karma za Lopetegija i taktiziranje u vezi CL i Reala. Duplo golo. Losa utakmica.

Posted

Lemar slabo daje, al kad ga zavuče to je golčina.