Jean-Luc Picard Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 Bilbao je potpuno negledljiv već nekoliko godina.
renne Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Kakav penal suđen protiv reala Cirkus na kub 1
Jean-Luc Picard Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Ali Alaves jedno tri godine nije bio aktivniji i opasniji za gol protivnika. Da imaju iole krštenijeg napadača od Lukasa Pereza moglo je lako biti 5-0 za njih.
Miljenko Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Golcina Grizmana. Da ga i ja pohvalim jednom.
Lancia Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 5 minutes ago, Miljenko said: Golcina Grizmana. Da ga i ja pohvalim jednom. Gricman je car, uklopice se na kraju. Kutinjo vec nema sanse.
Miljenko Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Kod Simeonea je bio fenomenalan, a i nema bas mnogo boljih napadaca na trzistu od njega. Gledam tabelu, i ako Atletico ne uzme ove sezone, ne znam kada ce ponovo. Real nikad gori, Barsa ocajna na gostovanjima; drugi ne verujem da mogu imati kontinuitet. 1
Lancia Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 minute ago, Miljenko said: Kod Simeonea je bio fenomenalan, a i nema bas mnogo boljih napadaca na trzistu od njega. Gledam tabelu, i ako Atletico ne uzme ove sezone, ne znam kada ce ponovo. Real nikad gori, Barsa ocajna na gostovanjima; drugi ne verujem da mogu imati kontinuitet. Ja bih voleo, al' kad vidim rezultate Atletika 1:0, 1:0... a iskreno tesko mi da ih gledam.
Miljenko Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Ja ih isto retko gledam, pisao sam vec. Obicno biram potencijalno efikasne utakmice. No kada je rec o kompaktnosti ekipa, oni mi deluju najozbiljnije.
ArleKino Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Prosipaju najmanje bodova od velike trojke + imaju sad Suareza koji je i sa 33 sposoban da riješi veliku utakmicu. Real i Barca su u post-Ronaldo i post-Messi eri, s tim da ovi drugi nemaju muda da to saopšte Messiju.
189- Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 hazard se opet povredio na vise nedelja. rezultat svih onih batina sto je dobio u pl a nikada nije bio redovno zasticen.
goofs Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Atetiko redja te muslinovske 1:0 rezultate vec godinama, oni ce dogurati do svojih 75 poena, ali ni Barselona ni Real nema sanse da doteraju do 80-90 koliko su redovno imali u protekloj deceniji.
Facundo Orellana Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Ovo je ta sezona za Atletiko, nadam se. Znaju i oni da upadnu u trajniju krizu rezultata. Srećom Real i Barselona su bušni užasno, mada mislim da će Katalonci napredovati kao tim, i da će prestati da gube bodove u gostima. Real mi deluje da ne može nikoga dobiti na ozbiljnijim gostovanjima, a uzeli su im meru čak i Kadiz i Alaves.
John Coltrane Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Real je uzeo titulu prošle sezone, a bili su užasni i igrali su toplo hladno sve do postkovida kad su vezali 12,13 pobeda. Atletiku treba više agresivnosti da one, na papiru dobijene, mečeve reše ranim golovima a ne da ulaze u nervoznu završnicu. Imam utisak gledajući Simeonea da su se tokom ovih godina španski klubovi izverzirali da što duže i bolje odolevaju Atletikovim napadima. I tu ne mislim samo na branjenje prekida. Barsa ne briljira i mislim da se Kuman još "traži", a ako pogodi žicu napadu onda ni loša odbrana neće biti preveliki problem. Naravno sve zavisi od Mesija, pa me ne bi čudilo da se u januaru realizuje transfer u Citi o čemu svi bruje.
Lancia Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Karma za Lopetegija i taktiziranje u vezi CL i Reala. Duplo golo. Losa utakmica.
John Coltrane Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Lemar slabo daje, al kad ga zavuče to je golčina.
Recommended Posts