W.F.C. Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 23 minutes ago, Miljenko said: Vise sansi danas, ali je realizacija bila kriminalna. Sam Messi nije stigao do gola, iz poveceg broja pokusaja. Levante je imao par neverovatnih promasaja na 2-0, no na kraju smanjise frljokom, uz pristojnu situaciju za izjednacenja, na isteku nadoknade. Sto se tice Barse, napad mora bolje od ovoga. Sansi je bilo sasvim dovoljno, za 4-5 komada. Odbrana nije sjajna kod presinga, par dodavanja protivniku u noge, koje ce bolji timovi sigurno iskoristiti. Kako cenis dvomec protiv Napolija, ima li sanse za Italijane?
Miljenko Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Napoli lose igra vec duze. Od jedne od efikasnijih ekipa, spali su na suv prosek, kada je o napadu rec. Pogledacu sutrasnji mec, da vidim da li je protiv Juventusa bio samo bljesak ili znak ozbiljnijeg pomaka. Napoli pre Barse ima cak 4 gostovanja, racunajuci i polufinale kupa, eto prilike za dizanje forme/morala (ili pad istog, Sampdoria, Inter, Cagliari, Brescia na strani, Lecce kod kuce). Barsa Gostuje u kupu u cetvrtak, a zatim Betis u gostima i Getafe i Eibar na Camp Nou. Taman par cvrstih ekipa, za vezbanje probijanja bunkera. Moja trenutna procena je 90-10 u korist Barse, kada je o procentima za prolaz rec. Prva utakmica ce biti izuzetno bitna. Ako Barsa da makar jedan pogodak, mislim da je Napoli bez sanse u revansu. Da je prosla sezona u pitanju, mislim da bi odnos bio 70-30.
W.F.C. Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ali koja seca favorita. Bice zanimljivo do kraja ove sezone u kupu.
Miljenko Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 I dalje losa igra u gostima. Ekstra dosadno; 2-3 krstene sanse, a i to bez realizacije. Real smotan, kao i u vecem delu sezone, mada je malo falilo da odu u produzetke.
MocaVukotic Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Fala kurcu vise. Bilo bi dobro da vaskrsne sad.
Miljenko Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Izuzetno losa vest, veci nedostatak nego izostanak Suareza. Znao je da fula ciste sanse cesto, no probojnost je uvek bila tu. Protiv manjih ekipa fali upravo takav igrac.
Weenie Pooh Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Nda, više će faliti Dembeli nego Debeli, cómo si no. Loša je vest utoliko što bi Francuza od 22 godine mogli da zavale negde da nije povređen, a Urugvajca od 33 teško.
MocaVukotic Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=02&dd=15&nav_id=1654731
John Coltrane Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Hetafeu ponisten cist gol, jebala ih usrana Farsa.
Recommended Posts