kralj Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Ne gledam Real baš redovno, ali fenomen Lukas Vaskeza mi nikad neće biti jasan. Tačno je tip igrača da se prevari nekakvi Arsenal za 38.5 miliona, samo ne znam šta se čeka.
Milošica Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Ali zato Valverde i Mendi kidaju.Bez ironije.
borris_ Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 (edited) Zidane, prevara™, rastura. I to bez Edena. Edited February 1, 2020 by borris_
Miljenko Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Najdosadniji Real ikada. No za sada se cini da ce i ovo biti dovoljno.
Nesh Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Ove godine ne treba dodeliti prvu nagradu sampionsku titulu. Ako se neko cudo ne desi, bice dovoljno ovo sto igra Real jer je Barsa tezak raspad.
John Coltrane Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Svaki poraz Simeonea je 1 korak blize otkazu.
Meazza Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Ocekivana pobeda, Real vec duze vreme izgleda tip-top, a Atletiko je izgleda na kraju ciklusa.
napadaj Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Kakav je Azar ove godine? Ne gledam Real gotovo nikad, ali ga ne viđam ni u naslovima sportskih vesti.
Bogotac Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 povredjen,do povrede uzasno igrao Colo ne ume da promeni svoju taktiku,tvrdoglav,a ulupao ovolike pare letos
Weenie Pooh Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 2 hours ago, Meazza said: Atletiko je izgleda na kraju ciklusa. Pa evo, vratio im se Carrasco sa odmora u Kini, taman na vreme da ih preporodi za Liverpul... koji je od kako ih ja gledam imao običaj da čupa protivnike iz duboke krize.
Meazza Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Sad je druga situacija, ali znam da ti je tesko da se naviknes.
Cane Vukic Prebranac Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 https://www.index.hr/sport/clanak/zasto-simeone-i-atletico-vise-nisu-jedno-za-drugo/2153120.aspx
Miljenko Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Klinac lepo spakovao 2 komada, drugi nakon lose intervencije golmana gostiju. Griezmann se obrukao par puta pocetnickim reakcijama u zavrsnici. Semedo istrci kontru od centra, po desnoj strani, predje coveka blizu sesnaesterca i ubaci loptu kao na tacni za Griezmanna, koji podmetne nogu i promasi ceo gol.
Miljenko Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Vise sansi danas, ali je realizacija bila kriminalna. Sam Messi nije stigao do gola, iz poveceg broja pokusaja. Levante je imao par neverovatnih promasaja na 2-0, no na kraju smanjise frljokom, uz pristojnu situaciju za izjednacenja, na isteku nadoknade. Sto se tice Barse, napad mora bolje od ovoga. Sansi je bilo sasvim dovoljno, za 4-5 komada. Odbrana nije sjajna kod presinga, par dodavanja protivniku u noge, koje ce bolji timovi sigurno iskoristiti.
Recommended Posts