April 26Apr 26 Kakvi su sabani ovi iz Reala. Gadjaju Rafinju 30 minuta, krljaju kao ludi. Ako popiju jos jedan gol ne bi me zacudilo da izadju sa terena, nista se ne bi desilo.
April 26Apr 26 Kakvi majstori Najbolje je što je Pedri prvo poslao fenomenalnu loptu preko pola terena i onda dotrčao za povratni pas
April 26Apr 26 Kolko puta godišnje igraju ove kupove Razmišljam koliko su nemoćni i zamalo da ga munu
April 26Apr 26 ova druga je meni uživo izgledala sumnjivije od one prve (ruke valverdea), ali se iz drugog ugla vidi da onaj mesar od čuamenija prvo izbija loptu, pa tek onda barsaš pada preko njegove noge…a kad smo kod prve - kako ocjenjuje ono pppučanstvo? u padu, ok, ali mi bio nešto čudan položaj ruke… ne sjećam se sad, je li bilo ikoga ko bi natrčao na tu loptu da je prošla? možda je ovaj strunjeni sudija vidio da vjerovatno ne bi bilo gola, pa odlučio da se pravi mrtav…
April 26Apr 26 Kad vidim policiju kako prati igrace do terena pomislim da igraju u nekoj zemlji treceg sveta, ne Spaniji