Jump to content

La Liga sve sezone

Featured Replies

Lepo ga Pedri spakovao, Real očajan.

• Replies 2.6k
  • Views 141.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Nek jedna kontroverzna odluka ide protiv Real mamu im jebem Frankovsku smrdljivu. Najveća govna u sportu. Mrzim ih više nego Zvezdu u svim mogućim sportovima.  Dobro, preterujem, al ne mnogo.

Posted Images

Golcina Pedrija

Opalac.ziga

Kakvi su sabani ovi iz Reala. Gadjaju Rafinju 30 minuta, krljaju kao ludi. Ako popiju jos jedan gol ne bi me zacudilo da izadju sa terena, nista se ne bi desilo.

Kakvi majstori ziga

Najbolje je što je Pedri prvo poslao fenomenalnu loptu preko pola terena i onda dotrčao za povratni pas

Kolko puta godišnje igraju ove kupove

Razmišljam koliko su nemoćni i zamalo da ga munu

Druga sumnjiva situacija koja izgleda nije ni gledana, u sesnaestercu Reala.

ova druga je meni uživo izgledala sumnjivije od one prve (ruke valverdea), ali se iz drugog ugla vidi da onaj mesar od čuamenija prvo izbija loptu, pa tek onda barsaš pada preko njegove noge…

a kad smo kod prve - kako ocjenjuje ono pppučanstvo? u padu, ok, ali mi bio nešto čudan položaj ruke… ne sjećam se sad, je li bilo ikoga ko bi natrčao na tu loptu da je prošla? možda je ovaj strunjeni sudija vidio da vjerovatno ne bi bilo gola, pa odlučio da se pravi mrtav…

Kad vidim policiju kako prati igrace do terena pomislim da igraju u nekoj zemlji treceg sveta, ne Spaniji

Al ga je sašio

Kilijan hail

Donatello-Sot-O.webp

Jedino su ovako i mogli da ga daju, no bar nije iz penala.

@Pantelija jr

Ono je prirodan polozaj ruke (oslonac kod klizeceg)

Vamos!

Farsa :lol