Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

Kakva sprdnja sta Mesi radi od kluba. Ne dopusta treneru sa autoritetom da sjedne na klupu no dovode neke latino Cedomire Djoincevice... :D

Posted

Не знам постоји ли горе мјесто да будеш тренер од Барсе и Реала.

Posted

Kike Setijen je odličan trener. Betis je igrao najlepši fudbal u ligi dok je bio tamo. Mogu samo da mislim na šta će to da liči sad kad umesto igrača Betisa ima igrače Barse. 

Posted (edited)

On je bese vodio Betis u onoj 4-3 pobedi na Camp Nou. To je bio jedan od boljih meceva koje sam gledao u skorije vreme.

Edited by Miljenko
Posted
37 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Kike Setijen je odličan trener. Betis je igrao najlepši fudbal u ligi dok je bio tamo. Mogu samo da mislim na šta će to da liči sad kad umesto igrača Betisa ima igrače Barse. 

Reklo bi se da je on Sarri Pirineja, trener koji u poznoj dobi dobiva u ruke giganta koji je u potrazi za izgubljenim identitetom. I Juve i Barca su prije Sarrija/Setiena igrali previše ružan fudbal za napadački talenat koji imaju.

Posted
37 minutes ago, Miljenko said:

On je bese vodio Betis u onoj 4-3 pobedi na Camp Nou. To je bio jedan od boljih meceva koje sam gledao u skorije vreme.

Bilo je i 5-3 protiv Sevilje i 3-5 protiv Reala , 4-4 protiv Sosijedada...sve u sezoni pre. 

Posted
On 14.1.2020. at 9:58, Meazza said:

E jebi ga, nisam slusao taj deo klipa. 

Klip je spektakularan ali Jovicev najveci problem je sto igra na istoj poziciji na kojoj je omiljeni trenerov + bolji igrac od njega a ne mogu da igraju obojica.

Posted

I štiklom asistencija za Kasemira i 1:0. 

Gde ste hejteri?!

Posted
19 minutes ago, John Coltrane said:

I štiklom asistencija za Kasemira i 1:0. 

Gde ste hejteri?!

:D

Posted

jedina korist za sada od kanala nova sport, što La ligu prenose u HD-u, umesto po onim opskurnim Sk kanalima. samo još da nađu komentatora čiji glas ne izaziva mučninu

Posted (edited)

Penal za miševe

ODbrani

Edited by renne
Posted

umesto gol i crveni karton za Piquea, izvukli se samo sa žutim i odbranjenim penalom