Hele Posted October 27 Posted October 27 (edited) Ja sam se bunio protiv ofsajda i zalagao za tolerisanje malog ofsajda ili bar da se gledaju noge jer sam smatrao da jednostavno nije ljudski ocekivati od napadaca da vidi da li je milimetar u ofsajdu ili ne. Ipak, sad menjam misljenje, dosta vise kampovanja na ivici ofsajda, nek napadaci razmisljaju i izvlace se, svejedno su u prednosti jer su odbrambeni igraci okrenuti ledjima ka golu i napadac moze biti i metar iza odbrambenog i opet prvi stici do lopte. Prelep cetvrti gol Barse na 16:44, cekanje da se Rafinja izvuce iz ofsajda dok asistent nije sto posto siguran da Rafinja nije u ofsajdu, prepametno odigrano. I kao sto sam rekao, opet je napadac u prednosti iako je stajao znacajno iza odbrambenog. Ovi sto stoje u liniji sa odbrambenim i igraju konstantno rulet da li su milimetar u ofsajdu, ne zalim ih vise, dabogda im svaki ponistili. Nadam se da ce fudbal ici u pravcu da se napadaci edukuju da stanu malo iza i budu sto posto sigurni da nema ofsajda. Edited October 27 by Hele
Grandilof Posted November 23 Posted November 23 Raphina pogadja stativu za 3:0, sledi crveni za Casada i 2 komada u 5 minuta, fina zabava
Nevernik Posted December 8 Posted December 8 Čolo ponovo u bog otac fazi Deveta pobeda u nizu. Rutinski od 1:3 do 4:3 za pola sata. 3
Recommended Posts