Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja sam se bunio protiv ofsajda i zalagao za tolerisanje malog ofsajda ili bar da se gledaju noge jer sam smatrao da jednostavno nije ljudski ocekivati od napadaca da vidi da li je milimetar u ofsajdu ili ne.

Ipak, sad menjam misljenje, dosta vise kampovanja na ivici ofsajda, nek napadaci razmisljaju i izvlace se, svejedno su u prednosti jer su odbrambeni igraci okrenuti ledjima ka golu i napadac moze biti i metar iza odbrambenog i opet prvi stici do lopte.

Prelep cetvrti gol Barse na 16:44, cekanje da se Rafinja izvuce iz ofsajda dok asistent nije sto posto siguran da Rafinja nije u ofsajdu, prepametno odigrano. I kao sto sam rekao, opet je napadac u prednosti iako je stajao znacajno iza odbrambenog.

Ovi sto stoje u liniji sa odbrambenim i igraju konstantno rulet da li su milimetar u ofsajdu, ne zalim ih vise, dabogda im svaki ponistili. Nadam se da ce fudbal ici u pravcu da se napadaci edukuju da stanu malo iza i budu sto posto sigurni da nema ofsajda.

Edited by Hele
  • 2 weeks later...
Posted

Sta bi tek Sosijedad uradio Zvezdi...

Posted

Pa kad smo ih izmorili

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Raphina pogadja stativu za 3:0, sledi crveni za Casada i 2 komada u 5 minuta, fina zabava :D

Posted

Pocetak kraja Flikove Barselone...

• +1 1
Posted

Za to vreme Simeone 4 gola za pola sata :hail:

• 2 weeks later...
Posted

Čolo ponovo u bog otac fazi :cool:

Deveta pobeda u nizu. Rutinski od 1:3 do 4:3 za pola sata.

• +1 3
Posted

Čolo će se prošetati do naslova.

• +1 1