Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

Nisam pratio njegove partije, ali, je l' ovaj nas u Realu stvarno nista ne zna pa ga ovoliko pljuju spanski novinari?
Dali su koliko? 60M za njega?
Nemoguce da je bas drvo, am?
Ne odgovara mu nacin igre Reala? Ne igra na svojoj poziciji, ili sta?

Posted

U Nemackoj se igra prilicno otvoren fudbal. Mali broj timova pokusava cuveni defanzivni blok. U Spaniji su odbrane dosta bolje, plus je uleteo u trenutku kada kreativnost ekipe nije bila na nivou u vecem delu sezone.

Posted

tnx

dosta slabije pratim fudbalske lige sada, pogledam LS uglavnom pa sam zato neobavesten

mislis li da nema sta da trazi u Realu ili ce moci da preokrene sezonu?

Posted

ni prvi ni poslednji napadač koji je prešao iz malog kluba, koji igra kukavički na kontre, u veliki koji igra protivu bunkera gde ne može da prdne :D

Posted

ma da, nego kako se pisalo o njemu i za koji novac je presao, mislio sam da napokon imamo nekog fudbalera pored Tadica

a ono ispade Perica Ognjenovic

Posted (edited)

Valverde odleteo konačno, nerealno je da je preživeo one teške bruke a da je sad smenjen zbog nebitnog superkupa i poraza u kome su za svoje trenutne standarde odigrali dosta dobro.

Edited by Deco
Posted
56 minutes ago, Have_Fun said:

Nisam pratio njegove partije, ali, je l' ovaj nas u Realu stvarno nista ne zna pa ga ovoliko pljuju spanski novinari?
Dali su koliko? 60M za njega?
Nemoguce da je bas drvo, am?
Ne odgovara mu nacin igre Reala? Ne igra na svojoj poziciji, ili sta?

Pljuju bez veze.

Posted (edited)

Primise 3 komada od ekipe koja je dobra, no ovo im je tek treci put u svim takmicenjima, da daju 3 pogotka. Plus onakav preokret, kada sam ja bio siguran da nema trika da ovi okrenu.

Trebalo je da leti odavno. Ono protiv Rome je bio nedopustiv kiks; Liverpool je vrhunski tim, to vec donekle i mogu razumeti.

Edited by Miljenko
Posted

Napokon su našli vrhunsku zamenu, perspektivni 60+ trener koji je predvodio i jednu od velikih L trojki španskog fudbala, Logronjes, Lugo i Las Palmas.

Posted

Privremeno resenje, da se otalja ova sezona, ionako se u barsi trener ne pita nista od mesija

Posted
9 hours ago, reginald said:

Pljuju bez veze.

+1

Koliko je utakmica poceo kao starter? Nije Jovic los niti je teze igrati u Spaniji nego u Bundesu, vec je teze igrati kad znas da pocinjes utakmicu sutra i sledece nedelje i one tamo, nego kad ne znas ni kad i da li ces uopste da igras, udjes usred utakmice s vremena na vreme, ne znas jezik, pa se ti snalazi.

Posted

Mislim da si propustio referencu :lol:

Posted

zaljubio se dečko...

U pravu si, los je Jovic.

probaj sa SMS-om

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk