Profesionalac Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Kakva 3 poteza Valverdeov prodor kao šilo, Tchouameni je lepo bocnuo i sjajan finiš Rodriga
Nevernik Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Real nekoliko kontri i rešio stvar. Atletiko treba da se reši Simeonea, više ni odbrana ne valja. 2
Profesionalac Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Da napravimo trade Simeone za nePipa Inzagija
levi Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Atletiko treba da krene dalje a Simeone lepo da se vrati u Argentinu da preuzme neki Atletiko Tutuman i da njih uči ovaj njegov antifudbal tuču svađu golove dupetima iz prekida. evropski fudbal je malo evoluirao od vremena kad je on dišao i od drugoligaškog Atletika napravio stabilnog prvoligaša 3
Nevernik Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Smanje na 1:2 i onda 90% ostatka vremena provedu u nadgurivanju, prepirkama, pretnjama. Bogovi. Tuchel i Pochettino su slobodni. Ako uprava Atletika čita
Lancia Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Kounde mesec dana van terena, Araujo mozda propusti i Svetsko prvenstvo, povredjeni jos i Depay i De Jong. Bas su srecni u Barsi sa ovom reprezentativnom pauzom.
John Coltrane Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Morata sam pred golmanom, finom bocom za 2:0 u klasičnoj stopostotnoj šansi™ i onda u usporenom snimku izadje ona grafika koja nam kaže da je verovatnoća za gol 19,4%
Nevernik Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Za divno čudo Real nije uspeo da ga zabije u zadnjih 10 minuta. Sve im se otvorilo, penal i igrač više. Valjda je to bilo suviše jednostavno za njihove standarde.
ArleKino Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Iker napisao da je gej. Ne znam da li je to istina, znam da je Puyol odmah napisao: "Vrijeme je da ispričamo našu priču."
Jean-Luc Picard Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Jel beše Ikerova supruga neka novinarka da ti pamet stane ili sam ja nešto polupao lončiće 1
copkillah Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 6 minutes ago, ArleKino said: Iker napisao da je gej. Ne znam da li je to istina, znam da je Puyol odmah napisao: "Vrijeme je da ispričamo našu priču."
Lezilebovich Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel beše Ikerova supruga neka novinarka da ti pamet stane ili sam ja nešto polupao lončiće Sarica
Miljenko Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Barsa uzasna, pre svega ofanzivno. Slucajan gol, 2-3 vrhunske sanse i gomila losih centarsuteva. Gosti imaju odlicnog golmana (2 top odbrane), a i u polju su bili dosta dobri u drugom poluvremenu.
Recommended Posts