September 18, 20222 yr Kakva 3 poteza Valverdeov prodor kao šilo, Tchouameni je lepo bocnuo i sjajan finiš Rodriga
September 18, 20222 yr Real nekoliko kontri i rešio stvar. Atletiko treba da se reši Simeonea, više ni odbrana ne valja.
September 18, 20222 yr Atletiko treba da krene dalje a Simeone lepo da se vrati u Argentinu da preuzme neki Atletiko Tutuman i da njih uči ovaj njegov antifudbal tuču svađu golove dupetima iz prekida. evropski fudbal je malo evoluirao od vremena kad je on dišao i od drugoligaškog Atletika napravio stabilnog prvoligaša
September 18, 20222 yr Smanje na 1:2 i onda 90% ostatka vremena provedu u nadgurivanju, prepirkama, pretnjama. Bogovi. Tuchel i Pochettino su slobodni. Ako uprava Atletika čita
September 24, 20222 yr Kounde mesec dana van terena, Araujo mozda propusti i Svetsko prvenstvo, povredjeni jos i Depay i De Jong. Bas su srecni u Barsi sa ovom reprezentativnom pauzom.
October 1, 20222 yr Morata sam pred golmanom, finom bocom za 2:0 u klasičnoj stopostotnoj šansi™ i onda u usporenom snimku izadje ona grafika koja nam kaže da je verovatnoća za gol 19,4%
October 2, 20222 yr Za divno čudo Real nije uspeo da ga zabije u zadnjih 10 minuta. Sve im se otvorilo, penal i igrač više. Valjda je to bilo suviše jednostavno za njihove standarde.
October 9, 20222 yr Iker napisao da je gej. Ne znam da li je to istina, znam da je Puyol odmah napisao: "Vrijeme je da ispričamo našu priču."
October 9, 20222 yr Jel beše Ikerova supruga neka novinarka da ti pamet stane ili sam ja nešto polupao lončiće
October 9, 20222 yr 6 minutes ago, ArleKino said: Iker napisao da je gej. Ne znam da li je to istina, znam da je Puyol odmah napisao: "Vrijeme je da ispričamo našu priču."
October 9, 20222 yr 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel beše Ikerova supruga neka novinarka da ti pamet stane ili sam ja nešto polupao lončiće Sarica
October 9, 20222 yr Barsa uzasna, pre svega ofanzivno. Slucajan gol, 2-3 vrhunske sanse i gomila losih centarsuteva. Gosti imaju odlicnog golmana (2 top odbrane), a i u polju su bili dosta dobri u drugom poluvremenu.