Profesionalac Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Boga mi, Baski igraju opasan fudbal. Kako su par puta izneli loptu protiv presinga. Da mi je tako nešto da vidim na JNA, pa makar protiv Malog Iđoša. David Silva još uvek ima magiju u nogama.
Lancia Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 4 minutes ago, Profesionalac said: Boga mi, Baski igraju opasan fudbal. Kako su par puta izneli loptu protiv presinga. Da mi je tako nešto da vidim na JNA, pa makar protiv Malog Iđoša. David Silva još uvek ima magiju u nogama. Pa de vide presing ?¿ Katastrofalno izgleda Barsa, ni i od igre a kamoli presinga, da je sa druge strane neki ozbiljniji klub, vec bi bilo 3 razlike. Jos kad dodam kako izgleda Atletiko i to posle one dve super utakmice iz premier lige, malo je reci koliko sam razocaran.
Nevernik Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Lančijeva kritika ih prodrmala Kakve asistencije 1
Lancia Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 1 minute ago, Nevernik said: Lančijeva kritika ih prodrmala Kakve asistencije Svejedno, nisam zadovoljan. Fati, Levandovski i Pedri, ostalo sve je bilo chemer.
Bogotac Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Previse novih igraca,i vrlo mlada ekipa osim Lewe i Albe. Bice jos mnogo kasljucanja,data je ekipa u ruke dvojici klinaca za koje misle da su novi Cavi i Inijesta.
Profesionalac Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 33 minutes ago, Lancia said: Pa de vide presing ?¿ Katastrofalno izgleda Barsa, ni i od igre a kamoli presinga, da je sa druge strane neki ozbiljniji klub, vec bi bilo 3 razlike. Jos kad dodam kako izgleda Atletiko i to posle one dve super utakmice iz premier lige, malo je reci koliko sam razocaran. Pa nisam reka da je dobar presing Možda nije za standarde Barse iz prošle decenije, ali je u najmanju ruku pritisak sa 6 igrača na polovini protivnika. Lepo mi uvek da vidim manju ekipu da fino kombinuje. Biće mučenja i ove sezone za Barsu, ali ima tu fine municije (posebno za LaLigu), u odbrani i dalje škripi - kao naša košarkaška reprezentacija Fati je blago, ona štikla kod dembeleovog gola je magična. 1
John Coltrane Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 6 hours ago, Bogotac said: Klinac Ali ne,dovedes Rafinju i Toresa. I prošle sezone je krenuo jako i onda su ga ubile povrede, nije imao više od 10 nastupa u Primeri za celu sezonu. Pratio sam ga jer mi je bio u CL fantazi timu
Bogotac Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 12 hours ago, John Coltrane said: I prošle sezone je krenuo jako i onda su ga ubile povrede, nije imao više od 10 nastupa u Primeri za celu sezonu. Pratio sam ga jer mi je bio u CL fantazi timu Bice on super ali 100 miliona za Rafinju i Toresa,Tores mi je bas precenjen.
John Coltrane Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Barsa rutinski. Dembele upisao asistenciju.
John Coltrane Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Dodjoh da okačim. Možda je pokušao da ukrade sendvič gospodinu sa njegove leve strane
Recommended Posts