Lancia Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Just now, John Coltrane said: @Lancia šta kažu, jesu katalonski prevaranti uspeli da registruju nove igrače? Dokle je deadline obzirom da sutra uveče igraju prvo kolo? Video sam samo naslov, da su svi registrovani osim Koundea, malo su mi izasli na nos. Zaboravio sam da danas pocinje prvenstvo, Sevilja vec tresnula u Pamploni.
John Coltrane Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 7 minutes ago, Bogotac said: registrovani svi sem Kundea Sledece nedelje on,Alonso i B.Silva 7 minutes ago, Lancia said: Video sam samo naslov, da su svi registrovani osim Koundea, malo su mi izasli na nos. Zaboravio sam da danas pocinje prvenstvo, Sevilja vec tresnula u Pamploni. Pa to sam i ja video da se vrti po Tw al to mi je sve nepotvrdjeno. Rok za registraciju je, valjda, 01.09. tj do kraja prelaznog roka u ESP, ali ovde je akcenat na silnim dugovanjima i nekoj vrsti salary cap-a. Kakvu će gimnastiku izvesti, još su im pod ugovorom Obamejang i Memfis Depaj npr. O FDJ da ne pričam.
Lancia Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: Pa to sam i ja video da se vrti po Tw al to mi je sve nepotvrdjeno. Rok za registraciju je, valjda, 01.09. tj do kraja prelaznog roka u ESP, ali ovde je akcenat na silnim dugovanjima i nekoj vrsti salary cap-a. Kakvu će gimnastiku izvesti, još su im pod ugovorom Obamejang i Memfis Depaj npr. O FDJ da ne pričam. Ne znam Djone, nikome nije jasno da aktiviras cetiri finansijske poluge, tj. preneses deo sopstvenog prihoda u buducnosti i sve spiskas na pojacanja i plate a dugujes boga oca. Samo su navijaci ocigledno prezadovoljni.
John Coltrane Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 I deo Barca Studio otišao na doboš - ne da su registrovani nego Lewa, Rafinja, Kristensen u 11.
Nevernik Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Bolje da ih nisu registrovali 😁 Gledao sam samo drugo poluvreme, zadnjih 15 minuta super zabavno. Ostatak jalovo.
John Coltrane Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 I ja sam gledao kombinovano sa Zvezdom, ništa specijalno Barsa, Rajo je imao svojih šansi, lako se moglo završiti 0:1.
ArleKino Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 De Jong profesionalno odrađuje posao. Busquets pocrvenio u sudijskoj nadoknadi, dobio prvi žuti na Falcau - ko bi rekao da ću u 2022.godini pisati takvu rečenicu. Nadam se da katalonski smradovi idu u bankrot, red je da slijede primjer sunarodnjaka iz Rangersa.
Lancia Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 (edited) 5 hours ago, ArleKino said: De Jong profesionalno odrađuje posao. Busquets pocrvenio u sudijskoj nadoknadi, dobio prvi žuti na Falcau - ko bi rekao da ću u 2022.godini pisati takvu rečenicu. Nadam se da katalonski smradovi idu u bankrot, red je da slijede primjer sunarodnjaka iz Rangersa. Neverovatno ali istinito, Xavi hoce Alonsa, gde ima sjajnog Baldea (kome ne pruza sansu) i jos upotrebljivog Albu, hoce Bernardo Silvu na sredini, gde ima overbooking ali mu nije potreban desni bek, gde ima muvubezglave Desta i no comment Serdji Roberta, pa mu beka igra Araujo Da ne pominjem kupovinu Rafinje koji je zazuzeo mesto najperspektivnijeg golgetera Ansu Fatija, koji je imao za svoje godiste prosecno vise postignutih golova od jednog Mesija. Plus talentovani Nico i Abde prosledjeni raspaloj Valensiji na kaljenje a ostavis bivseg fudbalera Pjanica - sve kompletno neobjasnjivo. Btw, puna podrska De Jongu, ako ostane, da uzme sve do poslednjeg centa, a ako ode u Celzi, nek ih izbaci iz LS u 98 minutu. Racunam da nije lud da ide u MU. Edited August 14, 2022 by Lancia
Nevernik Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 Ansu i Dembele se povrede kad skroluju instagram, tu ima neke logike da gomilaju igrače. Trebaće im. Meni je super da su pre nekoliko meseci kupili Toresa za 50-60 miliona. Pretplatili ga a sad, uz ovu konkurenciju, ima da igra samo ako bude neko masovno trovanje hranom.
John Coltrane Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 Lardzi Ramazani, UTDovo dete zabija Realu.
Nevernik Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Atletiko krenuo ozbiljno. Felix tri lepe asistencije.
Profesionalac Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Šta se ovo dešava, ulazak griCmana i karaska na 0:2? Simeone trepni 2 puta ako te je neko ucenio 1
John Coltrane Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Čim nisam gledao oni ubiju Hetafe Moram vratiti zbog Vicela i Moline.
Recommended Posts