mrdja Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 5 minutes ago, Lancia said: Xaxa, pa sta cekas?¿ Penziju Mada, moram priznati da me i Alikante privlaci. A i cela Andaluzija. Volim flamenko, savladao sam i vecinu tehnika sviranja flamenko gitare. Cadiz, Sevilla, Granada, Cordoba, ... 3
Godfrey Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Najvažnije je da ste se vas dvojica izmirili Šalu na stranu, super-zanimljiva završnica Segunde. Almeriji treba gol za Primeru, Eibar čuva protiv davno trećeligaša Alcorcona 0-0.. Rekao bih "e, ako su primili u 91-om"
Lancia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 2 minutes ago, Godfrey said: Najvažnije je da ste se vas dvojica izmirili Šalu na stranu, super-zanimljiva završnica Segunde. Almeriji treba gol za Primeru, Eibar čuva protiv davno trećeligaša Alcorcona 0-0.. Rekao bih "e, ako su primili u 91-om" Ma @mrdja je sav svilen valjda su takvi iz Alikantea btw, valjda ce da kroz baraz da prodje Las Palmas ili Tenerife.
mrdja Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 21 minutes ago, Godfrey said: Najvažnije je da ste se vas dvojica izmirili Šalu na stranu, super-zanimljiva završnica Segunde. Almeriji treba gol za Primeru, Eibar čuva protiv davno trećeligaša Alcorcona 0-0.. Rekao bih "e, ako su primili u 91-om" Haha, ma nismo se mi nikad ni svidjali. Valjda ja ponekad ne umam da najbolje objasnim ono sto mislim. A, mozda je i mnogima uvrtnuto da neko voli fudbal, a ne navija ni za koga odredjeno. Obozavam Granadu kao grad (momci i devojke sviraju i plesu Gypsy Kings kad sam prvi put izasao na vrh Albaicina, a Alhambra onako ispred u svojoj velicanstvenosti), ali mi je fudbalski Mallorca tradicionalno simpaticnija. Ali, zelim da ispadne slabija ekipa i da svi do kraja igraju postenije. Uvek.
mrdja Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 21 minutes ago, Lancia said: Ma @mrdja je sav svilen valjda su takvi iz Alikantea btw, valjda ce da kroz baraz da prodje Las Palmas ili Tenerife. Haha, neka Alicantea, I Kule (Miodrag Kustudic) ga je voleo. Jos samo da se Hercules vrati iz cetvrte u prvu :). Zadnji put kad su bili prva liga, trenirao ih je Miroslav Djukic
Lancia Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Taman sam se ponadao da necu vise gledati S.Roberta, jer mu je istekao ugovor, ali ne lezi vraze, Barsa mu ponudila novi.
Lancia Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Posto se ovde nista ne desava zanimljivo, samo da obavestim @Weenie Pooh da se razvode Shakira i Pique, navodno je macan uhvacen na gomili sa djevom od 20 leta.
Lancia Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 4 minutes ago, Filozof manijak said: Eto šanseza mene Kod Pikea?¿ 1
ArleKino Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 59 minutes ago, Lancia said: Posto se ovde nista ne desava zanimljivo, samo da obavestim @Weenie Pooh da se razvode Shakira i Pique, navodno je macan uhvacen na gomili sa djevom od 20 leta. Zar ga nije stavljao u Gavijevu mamu?
Lancia Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 6 minutes ago, ArleKino said: Zar ga nije stavljao u Gavijevu mamu? sad sam morao da guglam, nije mama, nego sestra, ali jedno i drugo je izmisljotina.
Profesionalac Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 21 minutes ago, ArleKino said: Zar ga nije stavljao u Gavijevu mamu? Možda se to računa u pedagoške mere
Weenie Pooh Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Kako se razvode ako nisu nikad ni bili u braku? Slušao sam kako ga intervjuiše Gnevil, pita što nisi to priženio, on sve nešto kao vrda ali mu ne ide. Za Gavijevu mamu nema šanse da je tačno, video sam neke slike, sačuvaj bože, ne bi je Pike ni Pujolovim. Za sestru ne znam, ima mnogo više smisla. Shaki je već stara koka (a ja ostao mlad), realno neću previše pažnje obraćati na ove stvari. 1
Recommended Posts