Bogotac Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 2 minutes ago, mrdja said: Najveći problem je pobeda u Pamploni. izasli turisticki iz osasune
mrdja Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 8 minutes ago, Lancia said: - Ne znam kojom logikom su ovakvi rezultati normalni za Premier ligu ili Bundes ligu, dok je u Spaniji to jedno No-No? - Zaboravljas da je Maljorka igrala u Sevilji 0:0 u trenutku kad je Sevilji gorelo za Ligu Sampiona - Normalno je da ce Betis da grize protiv Granade, ako im je u igri Liga Sampiona - Cadiz je dobio Barselonu na njihovom terenu, otpisao ih za borbu za titulu i opet je mogao da ispadne, ko je kriv Granadi sto nije dala gol iz penalaprotiv Espanjola, gledao sam utakmicu, nista specijalno Espanjol nije grizao, nijedan zuti karton. Pricas napamet. Topik je La Liga, nema mesta uporedjivanju sa PL i BL ovde. Ako si utiska da pokušavam da ocrnim La Ligu ili Španiju potpuno grešiš. Trenutno sam u Alicanteu, jako Volim ovu zemlju, flamenco I shvatanje fudbala. Po meni, Mallorca kvalitetom tima i prikazanim ove sezone, ne može osvojiti sedam bodova u poslednja tri kola, a i imam previše godina da tim odjednom popravi formu pri kraju sezone. To se kosi i da onim što sam dosad naučio o fudbalu. Sasvim je ok da ti ne vidiš nikakav problem u tome, različito doživljavamo kraj sezone. Ipak, mogli je i bez onog “pričaš napamet”, malo je nepristojno a ne sećam se da sam se tako prema bilo kome ophodio.
mrdja Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 8 minutes ago, Lancia said: Sad pogledaj tabelu i Osasunu kao domacina Nema portebe za postavljanjem linkova koji su svima lako dostupni. Osasuna nije igrala sama protiv sebe pa bi ovu tablet trebalo gledao zajedno sa tabelom Mallorce u gostima. Devet bodova pre ove utakmice? Ali, nebitno. Tvoje misljenje je da je sve ok, ja sam prilicno razocaran.
Lancia Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 1 minute ago, mrdja said: Topik je La Liga, nema mesta uporedjivanju sa PL i BL ovde. Ako si utiska da pokušavam da ocrnim La Ligu ili Španiju potpuno grešiš. Trenutno sam u Alicanteu, jako Volim ovu zemlju, flamenco I shvatanje fudbala. Po meni, Mallorca kvalitetom tima i prikazanim ove sezone, ne može osvojiti sedam bodova u poslednja tri kola, a i imam previše godina da tim odjednom popravi formu pri kraju sezone. To se kosi i da onim što sam dosad naučio o fudbalu. Sasvim je ok da ti ne vidiš nikakav problem u tome, različito doživljavamo kraj sezone. Ipak, mogli je i bez onog “pričaš napamet”, malo je nepristojno a ne sećam se da sam se tako prema bilo kome ophodio. Ja ti upravo navedoh sve sto se desilo poslednja tri kola a ti mi sad suzavas teren do tacke da nesto nije moguce, jer si do sad to naucio u fudbalu. Ja ovu ligu sigurno pratim duze od tebe i imam vise godina. Pricas napamet je napisano, jer verovatno nisi gledao utakmicu Granada Espanjol a ni Osasuna Maljorka, jer da si gledao, verujem da ne bi sve ovo pisao.
mrdja Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 16 minutes ago, Lancia said: Lids ima gol razliku -37 Brnli -19, Lids pobedjuje u gostima u zadnjem kolu a Brnli gubi na svom terenu. Nepravda, jbt. Plus Lids u pretposlednjem kolu dobija ko Maljorka u 92 minutu gol. Prodane duse engleske Stvarno ne bih o PL na ovom topiku. Ali Leeds je tim koji je u poslednjih pet utakmica osvojio pet bodova, primereno time sa dna tabele
Lancia Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 2 minutes ago, mrdja said: Nema portebe za postavljanjem linkova koji su svima lako dostupni. Osasuna nije igrala sama protiv sebe pa bi ovu tablet trebalo gledao zajedno sa tabelom Mallorce u gostima. Devet bodova pre ove utakmice? Ali, nebitno. Tvoje misljenje je da je sve ok, ja sam prilicno razocaran. Pa dobro Mrdjo, sta je potrebno, da se slozim s tobom?¿ Ni jednu jedinu stvar ne priznajes kao argument osim sopstvenog osecaja nepravde
mrdja Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Pa dobro Mrdjo, sta je potrebno, da se slozim s tobom?¿ Ni jednu jedinu stvar ne priznajes kao argument osim sopstvenog osecaja nepravde Haha. Ma ne, ok je da mislimo drugacije
Lancia Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Btw, Granada je platila ceh zbog ucesca u evro takmicenju, nesto slicno se desilo pre nekoliko godina Viljarealu, kad je ispao iz Prve lige. To je jbg, cena koju placaju klubovi iz malih sredina, koji nemaju mogucnost duge klupe. 1
Lancia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 @mrdja Eibar nije usao u Prvu ligu jer je izgubio od Alkorkona u 96 minutu. Alkorkon je btw u pretposlednjem kolu igrao u Almeriji 1.1 i umalo im dosao glave, ali su se izvukli na misice protiv Leganesa, kome rezultat nije bio bitan 2:2. Zaboravih da kazem da je Alkorkon ubedljivo poslednji na tabeli i davno je vec ispao iz Druge lige. Usli su Prvu ligu Valjadolid i Almerija, skroz neligitimno, jel da ?¿ U barazu igraju za preostalo jedno mesto, Eibar - Djirona i moji Tenerife - Las Palmas
mrdja Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 6 minutes ago, Lancia said: @mrdja Eibar nije usao u Prvu ligu jer je izgubio od Alkorkona u 96 minutu. Alkorkon je btw u pretposlednjem kolu igrao u Almeriji 1.1 i umalo im dosao glave, ali su se izvukli na misice protiv Leganesa, kome rezultat nije bio bitan 2:2. Zaboravih da kazem da je Alkorkon ubedljivo poslednji na tabeli i davno je vec ispao iz Druge lige. Usli su Prvu ligu Valjadolid i Almerija, skroz neligitimno, jel da ?¿ U barazu igraju za preostalo jedno mesto, Eibar - Djirona i moji Tenerife - Las Palmas Video sam, pratio sam sve :). Bas sam srecan sto su drugoligasi pokazali puno vise postenja. Nadam se da nikad vise necu gledati golove kakve je Osasuna primila. Cetiri vezana pasa oko 16 metara sa isto toliko zakasnelih reakcija (setnja ko na treningu), a kasnije kasnjenje za blokiranje centarsuta, dva stopera se ne odvajaju od zemlje na centarsut, golman izbacuje ispred sebe a ne na stranu laku loptu koju je mogao i hvatati, skolski primer kako se pustaju golovi. Secam se kad nam je svojevremeno trener Ilija Miljus pricao kako znati da je utakmica namestena ... kad svi kasne sa reakcijom delic sekunde. Niko ne moze nista dokazati jer sve deluje vise nespretno nego namerno. Stara skola, toliko puta gledao (cak i najdirektnije moguce), samo bih ocekivao da elitni nivo bude drugaciji.
mrdja Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 A da, Brazilac Ronaldo je 82% vlasnik Real Valladolida. Nek mu je sa srecom. @Lanciati si na Kanarima?
Lancia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 (edited) 2 minutes ago, mrdja said: A da, Brazilac Ronaldo je 82% vlasnik Real Valladolida. Nek mu je sa srecom. @Lanciati si na Kanarima? Da, na Fuerteventuri. btw, Ronaldo je skoro kupio i neki brazilski klub, zaboravih ime. Edited May 29, 2022 by Lancia
mrdja Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Da, na Fuerteventuri. btw, Ronaldo je skoro kupio i neki brazilski klub, zaboravih ime. uh, mnogo volim ostrva
Lancia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 1 minute ago, mrdja said: uh, mnogo volim ostrva Xaxa, pa sta cekas?¿
Recommended Posts