Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, John Coltrane said:

@Lancia gledaš li- kakvo je bilo prvo?

Ide mi kombinovan prenos, ali nisam uopste zainteresovan. Najdosadnija sezona ikad. 

Posted

na Areni 1x2 ide taj španski multiprenos, btw

Posted

kakav rolerkoster između Cadiza i Granade za opstanak

Posted

Neverovatno, ispade Granada. Nikad ja nista ne bih dobio na kladionici :)

Posted

I 35. kolu Mallorca - Granada 2:6, jasno je bilo ko zasluzuje opstanak a ko treba ostati. Poslednja tri kola, Mallorca u Sevilli 0:0, pa pobeda protiv Raya 2:1 (golom u 92. minutu) i laka pobeda u Pamploni protiv dosta kvalitetnije Osasune. S druge strane, i Betis i Espanyol su grizli protiv Granada. Sramotna zavrsnica prvenstva.

• +1 1
Posted

Sad vidim, Karanka je trener Granade. Ko ih jebe :wicked:

@mrdja tom logikom Real nije zasluzio titulu, jer je izgubio 4.0 u Madridu od Barse.

Posted
21 minutes ago, Lancia said:

Sad vidim, Karanka je trener Granade. Ko ih jebe :wicked:

@mrdja tom logikom Real nije zasluzio titulu, jer je izgubio 4.0 u Madridu 

Ne znam kojom “tom” logikom jer nema dodirnih tacaka. Real i Barca su dva najveca kluba u Spaniji i tu svako moze pobediti bilo koga u bilo kom trenutku. Pri tom je ovaj meč odigran u trenutku kad je pitanje titule već bilo rešeno, a Real su još čekale veoma važne utakmice u Evropi. Mallorca i Granada su mali klubovi koji tesko osvajaju bodove i svaki meč im je presudan. Utakmica Mallorca - Granada je bila u 35.kolu, bila je od velike vaznosti za rivale. Pre tog meča je Mallorca imala 32 boda, a Granada 31. Nakon tih 2:6, Granada je osvojila još četiri boda iz poslednje tri utakmice, što je normalno za klub koji je pri dnu lige po kvalitetu, obzirom da je dve utakmice igrala kući. Mallorca je u poslednje tri utakmice, igrala jednom kući a gostovala Sevilli i Osasuni i osvojila neverovatnih sedam bodova. Klub koji je deklasiran kući u utakmici u kojem mu je bod bio dovoljan, posle toga osvaja sedam bodova u tri utakmice. Imali su 19 poraza u prvih 35 utakmica, i nijedan u poslednje tri. U Pamploni nikad nije lako pobediti, Osasuna je i u Mallorci dobila 3:2. 

Posted

pre bih rekao da je majorku usralo i sa rasporedom i sa golom u 92

Posted
11 minutes ago, mrdja said:

Ne znam kojom “tom” logikom jer nema dodirnih tacaka. Real i Barca su dva najveca kluba u Spaniji i tu svako moze pobediti bilo koga u bilo kom trenutku. Pri tom je ovaj meč odigran u trenutku kad je pitanje titule već bilo rešeno, a Real su još čekale veoma važne utakmice u Evropi. Mallorca i Granada su mali klubovi koji tesko osvajaju bodove i svaki meč im je presudan. Utakmica Mallorca - Granada je bila u 35.kolu, bila je od velike vaznosti za rivale. Pre tog meča je Mallorca imala 32 boda, a Granada 31. Nakon tih 2:6, Granada je osvojila još četiri boda iz poslednje tri utakmice, što je normalno za klub koji je pri dnu lige po kvalitetu, obzirom da je dve utakmice igrala kući. Mallorca je u poslednje tri utakmice, igrala jednom kući a gostovala Sevilli i Osasuni i osvojila neverovatnih sedam bodova. Klub koji je deklasiran kući u utakmici u kojem mu je bod bio dovoljan, posle toga osvaja sedam bodova u tri utakmice. Imali su 19 poraza u prvih 35 utakmica, i nijedan u poslednje tri. U Pamploni nikad nije lako pobediti, Osasuna je i u Mallorci dobila 3:2. 

- Ne znam kojom logikom su ovakvi rezultati normalni za Premier ligu ili Bundes ligu, dok je u Spaniji to jedno No-No?

- Zaboravljas da je Maljorka igrala u Sevilji 0:0 u trenutku kad je Sevilji gorelo za Ligu Sampiona

- Normalno je da ce Betis da grize protiv Granade, ako im je u igri Liga Sampiona

- Cadiz je dobio Barselonu na njihovom terenu, otpisao ih za borbu za titulu i opet je mogao da ispadne, ko je kriv Granadi sto nije dala gol iz penalaprotiv Espanjola, gledao sam utakmicu, nista specijalno Espanjol nije grizao, nijedan zuti karton.

Pricas napamet.

Posted
6 minutes ago, Bogotac said:

pre bih rekao da je majorku usralo i sa rasporedom i sa golom u 92

Taj gol u 92 je OK. Rayo je poštena ekipa. Mislim da Andaluzija već ima dovoljno ekipa u najvišem rangu, i to je to razlog ovom. Gledao sam dosta Osasunu i Mallorcu ove sezone, razlika u kvalitetu je osetim na strani tima iz Pamplone. Ne znam koliko si gledao La Ligu, Mallorca je bila baš loša cele sezone. Završili su sa gol razlikom -27, jedino je Alaves losiji u tome. Čak i da je Molina iskoristio penal večeras, opet bih mislio da je Mallorca imala jako čudne resultate u poslednjim kolima.

Posted

jesu,ali recimo sevilja se raspada u zadnjih mesec dana,ne cudi me tu uzet bod

Posted
1 minute ago, Bogotac said:

jesu,ali recimo sevilja se raspada u zadnjih mesec dana,ne cudi me tu uzet bod

Najveći problem je pobeda u Pamploni.

Posted
3 minutes ago, mrdja said:

Taj gol u 92 je OK. Rayo je poštena ekipa. Mislim da Andaluzija već ima dovoljno ekipa u najvišem rangu, i to je to razlog ovom. Gledao sam dosta Osasunu i Mallorcu ove sezone, razlika u kvalitetu je osetim na strani tima iz Pamplone. Ne znam koliko si gledao La Ligu, Mallorca je bila baš loša cele sezone. Završili su sa gol razlikom -27, jedino je Alaves losiji u tome. Čak i da je Molina iskoristio penal večeras, opet bih mislio da je Mallorca imala jako čudne resultate u poslednjim kolima.

Lids ima gol razliku -37 Brnli -19, Lids pobedjuje u gostima u zadnjem kolu a Brnli gubi na svom terenu. Nepravda, jbt. Plus Lids u pretposlednjem kolu dobija ko Maljorka u 92 minutu gol. Prodane duse engleske