December 1, 20195 yr Jaka stvar, Mesi dao gol Atletiku. Ronaldo danas sabio Sasuolu sa penala a o tome niko ne priča.
December 1, 20195 yr Mogli bi polako ispratiti Simeonea uz prigodnu zahvalnicu. Ili ce i on, poput Vengera, da robija jos koju godinu novi stadion ?!
December 1, 20195 yr 1 hour ago, Goranz said: Jaka stvar, Mesi dao gol Atletiku. Ronaldo danas sabio Sasuolu sa penala a o tome niko ne priča. +
December 1, 20195 yr Logičan potez, kakva je to akcija ako on nije imao kontakt sa loptom? Fudbal je spašen.
December 7, 20195 yr Ovo je vec bilo izdanje po mom ukusu. Malo je falilo da gosti dodju i do treceg gola, no meni je bitno da Barsa u ofanzivi pokazuje sta ume. Edited December 7, 20195 yr by Miljenko
December 7, 20195 yr Meni je fenomen da pored Mesija koji igra 10+ ovakvih utakmica po sezoni postoji ikakva kontroverza oko individualnih nagrada.
December 7, 20195 yr 9 minutes ago, Deco said: Meni je fenomen da pored Mesija koji igra 10+ ovakvih utakmica po sezoni postoji ikakva kontroverza oko individualnih nagrada. Nije se još dokazao u kišnoj noći u Stouku