renne Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Rakuten tv večeras free prenosi derbi, konačno i oni u srbiji
MiddleClass Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Steta sto ga Atletiko ne uvalja. Sabili su ih 20 minuta...
Goranz Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Jaka stvar, Mesi dao gol Atletiku. Ronaldo danas sabio Sasuolu sa penala a o tome niko ne priča.
John Coltrane Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Mogli bi polako ispratiti Simeonea uz prigodnu zahvalnicu. Ili ce i on, poput Vengera, da robija jos koju godinu novi stadion ?!
Weenie Pooh Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 1 hour ago, Goranz said: Jaka stvar, Mesi dao gol Atletiku. Ronaldo danas sabio Sasuolu sa penala a o tome niko ne priča. +
Goranz Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Logičan potez, kakva je to akcija ako on nije imao kontakt sa loptom? Fudbal je spašen.
Miljenko Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 (edited) Ovo je vec bilo izdanje po mom ukusu. Malo je falilo da gosti dodju i do treceg gola, no meni je bitno da Barsa u ofanzivi pokazuje sta ume. Edited December 7, 2019 by Miljenko
Deco Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Meni je fenomen da pored Mesija koji igra 10+ ovakvih utakmica po sezoni postoji ikakva kontroverza oko individualnih nagrada.
Mindaugas Žukauskas Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 9 minutes ago, Deco said: Meni je fenomen da pored Mesija koji igra 10+ ovakvih utakmica po sezoni postoji ikakva kontroverza oko individualnih nagrada. Nije se još dokazao u kišnoj noći u Stouku
Recommended Posts