Lancia Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Dobro finale Kupa Spanije. Joaquinu trofej za Betis na penale. 1
ArleKino Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 Pročitah najbolji opis ovog tima Betisa: svaki fudbaler za kojeg ste zaboravili da postoji. 4
John Coltrane Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Mučeni Mariano Diaz dočeka meč u prvih 11 (mislim da mu je ovo prvi start u sezoni), promaši boga oca za pola sata i onda Rodrigo rutinski zabije za 1:0.
levi Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Inaki Williams izašao zbog povrede, možda je niz u opasnosti
Baldrick S. Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Koliko Jovića zabole penis da igra. Ne pamtim da sam skoro gledao igrača smorenijeg igrača medj 22 na bilo kom terenu. Da pustim svoje osmogodišnje dete koje sam bezuspešno nagovarao da zavoli fudbal bi pokazalo više emocija kad bi bila na terenu umesto njega.
SNARC Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 10 minutes ago, Zlurad said: Koliko Jovića zabole penis da igra. Ne pamtim da sam skoro gledao igrača smorenijeg igrača medj 22 na bilo kom terenu. Da pustim svoje osmogodišnje dete koje sam bezuspešno nagovarao da zavoli fudbal bi pokazalo više emocija kad bi bila na terenu umesto njega. Ali ne samo sad nego otkada je dosao na Bernabeu. Kao da sve casti svojim prisustvom. Tesko mi je da zamislim ozbiljan klub koji bi za njega dao dvocifrenu milionsku sumu. 1
Baldrick S. Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Ali ne samo sad nego otkada je dosao na Bernabeu. Kao da sve casti svojim prisustvom. Tesko mi je da zamislim ozbiljan klub koji bi za njega dao dvocifrenu milionsku sumu.Ma ja slabo gledam la ligu, sad mi dosadno pa kao ajde. Verujem da je mnogo loš generalno inače bi imao više utakmica, mada sa ovim napadom Reala i Ronaldo da je tu ne znam gde bi ga don Karlo uglavio. Al da igraš derbi i da se prosečni Realov navijač više oznojio od tebe a igraš derbi to mi neshvatljivo. Gde ide inace? Pomenuli komentatori da neće da bude tu sledeće sezone...
Miljenko Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Jel ove ekipe u Spaniji toliko ne umeju da nadju iole dobre ofanzivce. Gledam Barsa-Celta. Domacin iz ne bas velikog broja sansi, dosao do 3 gola. Celta barem 5 zicer situacija, vecinom sami na golmana i jedan jedini gol. Ja to nikako ne kapiram; meni je ova ofanzivna kilavost, cak i ispod JSL nivoa.
goofs Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 Rudiger potpisao za Real, 4 godine za 9+ miliona godisnje, signing bonus i 400M otpusne klauzule. Suludi novci.
John Coltrane Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 Gledam Betis-Barsa, vezni red Buskec, De Jong i Gavi, na početku drugog, prodaju 5 lopti pasovima iz kruga. Kadar na Xavija “puta, puta, puta” I to su lopte daleko za 2,3 metra od saigrača. Prosto da ne poveruješ, kao da su mamurni.
Recommended Posts