John Coltrane Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 @Lancia Jesi gledao sinoć? Ja sam bio ubedjen u pobedu, čak i odigrao po 2.05, ali sam od 6 bio u pivu pa sam propustio...
Lancia Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 2 hours ago, John Coltrane said: @Lancia Jesi gledao sinoć? Ja sam bio ubedjen u pobedu, čak i odigrao po 2.05, ali sam od 6 bio u pivu pa sam propustio... Nesto malo, nije mi bila zanimljiva utakmica za gledanje. Atletiko je usao u svoj 1:0 mod a Rayo je u bunaru vec duze vreme, tipicna mala ekipa, koja postigne neki rezultat, pa prekine da radi, sledecae sezona po obicaju 2 liga.
John Coltrane Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 12 minutes ago, Lancia said: Nesto malo, nije mi bila zanimljiva utakmica za gledanje. Atletiko je usao u svoj 1:0 mod a Rayo je u bunaru vec duze vreme, tipicna mala ekipa, koja postigne neki rezultat, pa prekine da radi, sledecae sezona po obicaju 2 liga. Ekipa sa Falkaom i Bebeom ne može ispati iz lige . Mada jesu se epski raspali, u prvih 15tak kola su sa pokojnom Osasunom bili u top 6.
Lancia Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: Ekipa sa Falkaom i Bebeom ne može ispati iz lige . Mada jesu se epski raspali, u prvih 15tak kola su sa pokojnom Osasunom bili u top 6. Ispao je Atletio svojevremeno sa Hasejbankom u Segundu a nece Rayo, koji kad ispadne, rokne to muski, pa ode i u Terceru. 1
John Coltrane Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 Real bez Benzina, a Barsa 11 bez poraza. Biće zanimljivo. 1
Weenie Pooh Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 Naravno da je zasluženo kad Weenie Jr. sramotno pokušava da simulira penal i žuti karton za loptu koja ga je saplela
MiddleClass Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 Anceloti: "Naravno da trka za titulu nije gotova. Sjetite se da sam ja trener koji je ispustio 3:0 u finalu LŠ." 2 2
levi Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 pomoćnik zabagovao ali glavni sacuvao pribranost i spasao gol, svaka čast. slično kao Katajiev gol u Glasgovu 2
Recommended Posts