Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

@Lancia

Jesi gledao sinoć?

Ja sam bio ubedjen u pobedu, čak i odigrao po 2.05, ali sam od 6 bio u pivu pa sam propustio...

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

@Lancia

Jesi gledao sinoć?

Ja sam bio ubedjen u pobedu, čak i odigrao po 2.05, ali sam od 6 bio u pivu pa sam propustio...

Nesto malo, nije mi bila zanimljiva utakmica za gledanje. Atletiko je usao u svoj 1:0 mod a Rayo je u bunaru vec duze vreme, tipicna mala ekipa, koja postigne neki rezultat, pa prekine da radi, sledecae sezona po obicaju 2 liga.

Posted
12 minutes ago, Lancia said:

Nesto malo, nije mi bila zanimljiva utakmica za gledanje. Atletiko je usao u svoj 1:0 mod a Rayo je u bunaru vec duze vreme, tipicna mala ekipa, koja postigne neki rezultat, pa prekine da radi, sledecae sezona po obicaju 2 liga.

Ekipa sa Falkaom i Bebeom ne može ispati iz lige :dry:.

Mada jesu se epski raspali, u prvih 15tak kola su sa pokojnom Osasunom bili u top 6.

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Ekipa sa Falkaom i Bebeom ne može ispati iz lige :dry:.

Mada jesu se epski raspali, u prvih 15tak kola su sa pokojnom Osasunom bili u top 6.

Ispao je Atletio svojevremeno sa Hasejbankom u Segundu a nece Rayo, koji kad ispadne, rokne to muski, pa ode i u Terceru.  

• +1 1
Posted

Real bez Benzina, a Barsa 11 bez poraza. Biće zanimljivo.

• +1 1
Posted

Naravno da je zasluženo kad Weenie Jr. sramotno pokušava da simulira penal i žuti karton za loptu koja ga je saplela :isuse:

Posted

Anceloti: "Naravno da trka za titulu nije gotova. Sjetite se da sam ja trener koji je ispustio 3:0 u finalu LŠ." :smiley_hail:

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Odlična Barsa. Baš je lepo za gledati.

• +1 2
Posted

pomoćnik zabagovao ali glavni sacuvao pribranost i spasao gol, svaka čast. slično kao Katajiev gol u Glasgovu

• +1 2