March 20, 20223 yr @Lancia Jesi gledao sinoć? Ja sam bio ubedjen u pobedu, čak i odigrao po 2.05, ali sam od 6 bio u pivu pa sam propustio...
March 20, 20223 yr 2 hours ago, John Coltrane said: @Lancia Jesi gledao sinoć? Ja sam bio ubedjen u pobedu, čak i odigrao po 2.05, ali sam od 6 bio u pivu pa sam propustio... Nesto malo, nije mi bila zanimljiva utakmica za gledanje. Atletiko je usao u svoj 1:0 mod a Rayo je u bunaru vec duze vreme, tipicna mala ekipa, koja postigne neki rezultat, pa prekine da radi, sledecae sezona po obicaju 2 liga.
March 20, 20223 yr 12 minutes ago, Lancia said: Nesto malo, nije mi bila zanimljiva utakmica za gledanje. Atletiko je usao u svoj 1:0 mod a Rayo je u bunaru vec duze vreme, tipicna mala ekipa, koja postigne neki rezultat, pa prekine da radi, sledecae sezona po obicaju 2 liga. Ekipa sa Falkaom i Bebeom ne može ispati iz lige . Mada jesu se epski raspali, u prvih 15tak kola su sa pokojnom Osasunom bili u top 6.
March 20, 20223 yr 1 minute ago, John Coltrane said: Ekipa sa Falkaom i Bebeom ne može ispati iz lige . Mada jesu se epski raspali, u prvih 15tak kola su sa pokojnom Osasunom bili u top 6. Ispao je Atletio svojevremeno sa Hasejbankom u Segundu a nece Rayo, koji kad ispadne, rokne to muski, pa ode i u Terceru.
March 20, 20223 yr Naravno da je zasluženo kad Weenie Jr. sramotno pokušava da simulira penal i žuti karton za loptu koja ga je saplela
March 20, 20223 yr Anceloti: "Naravno da trka za titulu nije gotova. Sjetite se da sam ja trener koji je ispustio 3:0 u finalu LŠ."
March 20, 20223 yr pomoćnik zabagovao ali glavni sacuvao pribranost i spasao gol, svaka čast. slično kao Katajiev gol u Glasgovu