radisa Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Dok ima snage igra, ovo mu je poslednja godina, bilo bi lepo da podigne trofej u Kupu Spanije. Sjajan tip. Sećaš se da sam ti pričao da sam nekad gotiovio Betis, on je bio jedan od razloga... Nekako sam umislio da je batalio fudbal pre 2 godine, ne znam zašto... Počeću malo da ih gledam kad mi se nameste u termin... @John Coltrane Hvala na opisu, deluje skroz zanimljiva ekipa...
Lancia Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 5 minutes ago, John Coltrane said: Ju Karasko kako izbaci ovu dvojicu. A u tom će i Lemar. Dobro je, lakše se diše. Sledeci put se javi, ako ti treba neki tip za kladjenje prejaka su ova 4 tima za ostatak lige + Betis, Viljareal, Atletik i Sosijedad nemaju klupu za ovoliko utakmica, normalno je da padnu, kad dodje stani-pani.
Lancia Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 1 minute ago, radisa said: Sećaš se da sam ti pričao da sam nekad gotiovio Betis, on je bio jedan od razloga... Nekako sam umislio da je batalio fudbal pre 2 godine, ne znam zašto... Počeću malo da ih gledam kad mi se nameste u termin... @John Coltrane Hvala na opisu, deluje skroz zanimljiva ekipa... Gledaj finale Kupa Spanije Betis - Valensija, bice ludilo.
John Coltrane Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 @radisa Nisi umislio, Hoakin to najavljuje već zadnjih par sezona, svaka mu je poslednja, al ja nešto ne verujem dok ne okači kopačke o klin.
Zli Gli Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Mnogo dobar fudbal igra Betis, cak i ovaj poraz protiv Sevilje koji po kretanju rezultata ukazuje na rutinski uopste nije bio takav. Sabili su ove u drugom, imali mali milion prilika i poluprilika pre tog kasnog utesnog gola, moglo je lako biti i drugacije da su smanjili ranije ali bukvalno celo poluvreme su totalno dominirali. Prijatno osvezenje u ligi.A Sevilja ima mnogo dobrog levog beka, neki Akunja, do skoro nisam cuo za njega jer nisam ni pratio ali lik je ubica.Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Lancia Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Vredi li cemu ovaj Christensen sto dolazi u Barsu, nije valjda nesto poput Lengleta?¿
Weenie Pooh Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 22 hours ago, Lancia said: Vredi li cemu ovaj Christensen sto dolazi u Barsu, nije valjda nesto poput Lengleta?¿ Vredi, kako ne vredi, odlična je rezerva na poziciji Azpilicueta. Doduše, još je Trevor Chalobah ispred njega, ali odmah posle. (Ispred su još i Thiago Silva i Rudiger, ali to nije sramota.) Dakle peti štoper u Tuchelovoj rotaciji. Vredi svaku pezetu besplatnog transfera.
Lancia Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 18 minutes ago, Weenie Pooh said: Vredi, kako ne vredi, odlična je rezerva na poziciji Azpilicueta. Doduše, još je Trevor Chalobah ispred njega, ali odmah posle. (Ispred su još i Thiago Silva i Rudiger, ali to nije sramota.) Dakle peti štoper u Tuchelovoj rotaciji. Vredi svaku pezetu besplatnog transfera. Ma dobro to, ne secam se da sam ga gledao, vise me zanima vase strucno misljenje, dragi kolega, kako izgleda na terenu, koliko je to recimo u % od 1 Van Dajka? Muka mi je da gledam igrace tipa Lenglet ili sad ovog Erik Garsije, decko sav na note, na Vi sa loptom i protivnikom.
Weenie Pooh Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Ma igrao je Christensen dosta za Chelsea ranije, bio je starter jedno vreme, samo ga Tuchel ne ceni previše. Na mene nije ostavio neki utisak, sećam se da ga je Salah pravio na budalu (ali koga nije), sećam se nekih last ditch uklizavanja i crvenih kartona... mislim da vuče neke hronične povrede pa je zato gurnut na kraj klupe. Ispred njega je trenutno i Malang Sarr, njega sam zaboravio. Eric Garcia u Barsi i reprezentaciji je za mene bila potpuna misterija. Jesu gledali treninge Sitija pa videli neki kvalitet? Pošto je na utakmicama uglavnom delovao kao teenage Lovren. 1
Lancia Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Ma igrao je Christensen dosta za Chelsea ranije, bio je starter jedno vreme, samo ga Tuchel ne ceni previše. Na mene nije ostavio neki utisak, sećam se da ga je Salah pravio na budalu (ali koga nije), sećam se nekih last ditch uklizavanja i crvenih kartona... mislim da vuče neke hronične povrede pa je zato gurnut na kraj klupe. Ispred njega je trenutno i Malang Sarr, njega sam zaboravio. Eric Garcia u Barsi i reprezentaciji je za mene bila potpuna misterija. Jesu gledali treninge Sitija pa videli neki kvalitet? Pošto je na utakmicama uglavnom delovao kao teenage Lovren. Decko od kvaliteta poseduje samo to sto je izgleda Katalan, nesto kao Srdji Roberto, jbg.
Weenie Pooh Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Eee tog Serža će izgleda da vam skine sa grbače Arsenal, muštuluk! (Posle može da ga preproda unazad oplemenjenog, kao Fabregasa onomad.) Barsin plan da na platnom spisku ima čitavu špansku repstaciju, kao što je nekad imala, zanemaruje ključnu činjenicu da Španija nije ono što je bila 2008.
Lancia Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: Eee tog Serža će izgleda da vam skine sa grbače Arsenal, muštuluk! (Posle može da ga preproda unazad oplemenjenog, kao Fabregasa onomad.) Barsin plan da na platnom spisku ima čitavu špansku repstaciju, kao što je nekad imala, zanemaruje ključnu činjenicu da Španija nije ono što je bila 2008. OK, fali im samo odbrana, big deal ali brt, mene ceo srednji red i napad vrlo podseca na te dane (Pedri - Gavi - Niko - F.Tores - Ansu Fati) u svom uzrastu su cak i bolji nego su bili Iniesta i Buskets, da ne pricam od Cavija. Serdji ce ostati za mene najveca enigma ikad, tip je ladno placen 10 miliona!!! Misterija.
Weenie Pooh Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Adamu Traorea nastavljaš da zaboravljaš, is it because he's L'H? Aj videćemo, ali ja bih se jako iznenadio da ponove uspehe one generacije, čak i da im priđu blizu. 1
goofs Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 My two cents - Chirstensen je odlicna kupnja za 0 para za nekoga kome treba startni centarhalf. Nije on VVD, ali je dovoljno dobar i pouzdan, pride jos uvek i dovoljno mlad. Ove godine je, usled nekih povreda drugih igraca, krenuo redovno u postavi da igra, misim da je ispao zbog nekih povredica i zajebavanja oko produzetka ugovora (nacelno je pristao, pa onda odlagao i odlagao potpis, na kraju Bajern i Barsa uleteli u pricu, ono oce-kaki-nece-kaki). Danska se prosetala do WC u ovim kvalifikacijama, do poslednjeg kola su imali sve pobede i samo jedan primljen gol (!?). Chirstensen i Kjaer su drzali tu odbranu, ponekad i Vestergard. U poslednjem kolu izgubili od Skota 2:0, tu utakmicu Chirstensen nije igrao. 1
Lancia Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Al se potrefilo sutra, derbi u Spaniji sa sve uvertirom Forest - Liverpul, nema boljeg programa.
Recommended Posts