Lancia Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 1 minute ago, Bogotac said: Svi kubure sa stoperima,das 70 miliona za Diasa ili 50 za Varana i srecan si,solidni igraci i nista vise,zato i grebu da zadrze Arauha,Pike propo a i najavio penziju. Tacno tako ali Pike je i dalje za ovog Erika Garsiju izmislio fudbal. Mogao bi Liverpul da proda Van Dajka za jedno 20 miliona
John Coltrane Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Ne da se ni Betis, bio dobar meč protiv Majorke. Vrhunac kada je par minuta pred kraj ušao Hoakin, ladno ima 41 godinu!!!
Lancia Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Koji put vec Real daj gol u frtalj do kraja, imam utisak da su osvojili 20 bodova na taj nacin.
levi Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 lepa minijatura Benzeme i Vinicijusa, ušetali im se u gol kao na malom fudbalu
John Coltrane Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Real šampionski, Benzema kao vino. A sad nešto gde su moguća sva tri znaka, Selta u gostima samo 3 poraza do sad. Ljorente i Korea u 11 - meni dosta.
Zli Gli Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Pisalo juce gore u prenosima uz rezultate meceva i "stopwar" na kraju. Jel se seca neko da li je bilo nesto slicno i za vreme bombardovanja '99 ili jok? Nije da smo bas pomno pratili prenose u to vreme ali zivo me zanima. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
SNARC Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Tada smo mi bili Putin i Rusi u njihovim ocima..a nije da smo bili bez putera na glavi
John Coltrane Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 1 hour ago, Zli Gli said: Pisalo juce gore u prenosima uz rezultate meceva i "stopwar" na kraju. Jel se seca neko da li je bilo nesto slicno i za vreme bombardovanja '99 ili jok? Nije da smo bas pomno pratili prenose u to vreme ali zivo me zanima. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Juče su svi davali podršku parolama, zajedničkim fotkanjem pre meča, izlaskom na teren sa zastavama Ukrajine,… ‘99. su samo naši igrači, u stranim ligama, imali TARGET ili stop bombing majice ispod/preko dresova.
John Coltrane Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Povredi se Papu Gomez, pomisliš sranje za Sevilju - zameni ga Munir i zabije za 2:0 . Ubedljiva Sevilja, Betis nije šutnuo nijednom za ovih 40min.
Lancia Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 (edited) 32 minutes ago, John Coltrane said: Povredi se Papu Gomez, pomisliš sranje za Sevilju - zameni ga Munir i zabije za 2:0 . Ubedljiva Sevilja, Betis nije šutnuo nijednom za ovih 40min. Razocarao Betis skroz, verovatno ih stiglo ucesce na tri fronta. To je za njih ipak novi momenat. Edited February 27, 2022 by Lancia
Recommended Posts