Miljenko Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Ja sam od Dembelea ocekivao mnogo vise. Znao je da bljesne, no sklonost povredama i neprilagodjavanje nacina zivota tome, sigurno nisu pomogli. Meni su i dalje sramotna ona ispadanja od Rome i Liverpula.
Lancia Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 5 minutes ago, Miljenko said: Ja sam od Dembelea ocekivao mnogo vise. Znao je da bljesne, no sklonost povredama i neprilagodjavanje nacina zivota tome, sigurno nisu pomogli. Meni su i dalje sramotna ona ispadanja od Rome i Liverpula. Tesko da se neki elitni klub moze pohvaliti sa toliko debakl rezultata u kratkom periodu,
Bright Billy Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Sto se ne igra spanska a ni italijanska liga ovog vikenda?
Lancia Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 31 minutes ago, Bright Billy said: Sto se ne igra spanska a ni italijanska liga ovog vikenda? Sad i ja hteo da pitam. Niko zivi ne igra.
Bright Billy Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Ja reko mozda je neki katolicki praznik al vidim da hrvati igraju...
Miljenko Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Igraju se WC kvalifikacije u Aziji, JA i Concacaf zoni.
Lancia Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 1 minute ago, Miljenko said: Igraju se WC kvalifikacije u Aziji, JA i Concacaf zoni. Pih kad ce vise da zavrse te kvalifikacije. 1
Lancia Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Ne kapiram s kojom idejom je doveden Traore u Barselonu, ono u cemu je pretpostavljam dobar, nema nikakve veze sa igrom Barse. 1
Weenie Pooh Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Pa mora valjda neko i da trči malo, majku mu. Koga imaju na krilu ako na Dembelea ne računaju a Fati je povređen? Meni je manje jasno šta će im zlatno tele zvano Aubameyang. OK, bolji je nego Luk De Jong svakako, ali...
goofs Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 erhm, gde ste bili poslednjih godina Barselona je u rasulu, ne znaju gde udaraju, nista oni planski ne dovode, dovode one mucenike koji zele da dodju i koji imaju bilo kakvu reputaciju iza sebe da mogu da ga predstave kao dobar potpis (fanovima JSL ovo moze da zvuci poznato). Cuj Aubumejang, taj lik je toliko blize penziji nego resenju Barseloninih problema da je suludo uopste pricati o tome.
Weenie Pooh Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Ma znam da su u rasulu, ali debelo preplaćeni polu-penzos iz Gabona je baš kreativno rešenje za problem imanja gomile preplaćenih igrača koji odbijaju da odu iz kluba. Još mu tri i po godine dali, ej. Držaće ga na platnom spisku do 36. rođendana.
Lancia Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 (edited) 36 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa mora valjda neko i da trči malo, majku mu. Koga imaju na krilu ako na Dembelea ne računaju a Fati je povređen? Meni je manje jasno šta će im zlatno tele zvano Aubameyang. OK, bolji je nego Luk De Jong svakako, ali... Tu je Buskets da trci brt, imas ove klince, Gavi, Nico, Pedri, sta im fali, trce deca, no nema ko gol da utne. Ova dvojica sto sad dodjose, ako sastave zajedno 8 komada do kraja sezone, da lupaju dupetom o beton od srece. Edited February 2, 2022 by Lancia
John Coltrane Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 (edited) Taman sam mislio da mi više neće izazivati neprijatnost gledanje Traorea u PL kad evo bicepsa u prvoj postavi protiv Atletika edit: 0:1 idemooo Karasko Edited February 6, 2022 by John Coltrane
John Coltrane Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 A u ovaj cevanicom dade gol života. Ko je ono pisao kako favorizuju ATM? Jel gleda možda ovaj nabod Bicepsa na Kokea pre izjednačujućeg gola?
Recommended Posts