Jump to content
IGNORED

La Liga sve sezone

Cane Vukic Prebranac

Recommended Posts

Posted

Popi Barsa tricu, kako je krenulo, bice petarda.

Posted

Isto sto vazi za Favra vazi i za ovog mutavog bezlicnog mamlaza na klupi Barse,Bartomeu nije nista bolji.

Posted

Adekvatna kazna za zadržavanje ovog prevaranta na klupi bi otprilike bilo ispadanje iz lige, za sad dobro prolaze.

Posted

Bartomeu debil,cim odu sa Nou Kampa raspad,morace Mesi da tera ovog

Posted

Jeste videli cirkus u zadnjem minutu u Sevilji?:laugh:

Sudije:violin:

Posted (edited)

Na Realu sada ceo minut gledaju snimak, a golim okom se video ocigledan ofsajd.:laugh:

Edited by Miljenko
Posted

Jebemu mater, ja kad gledam ovaj Atletico prosipa bodove, a oni na bod od prvog mjesta. :D

Posted
26 minutes ago, ArleKino said:

Jebemu mater, ja kad gledam ovaj Atletico prosipa bodove, a oni na bod od prvog mjesta. :D

Tako i ja kad bacim pogled na PSG, video jedno 4 utakmice ove godine oni 3 izgubili i ona gde je Neymar uhvatio one makazice, bilans - imaju samo 7 razlike na vrhu. :D

Posted

Primera i Bundes oslabili ove sezone cim je 5-6 ekipa u par bodova na vrhu.

Posted
10 hours ago, ArleKino said:

Uzas. Valjadolid, Alaves, Selta, baceni bodovi. Ajde Sevilja i Valensija su ipak, uslovno receno, derbiji.

Valjda je Middle rekao tacno "Simeone sprcao pola milijarde da igra na 1:0" (parafraziram)

Posted

Iako sam citiraniji od Comskog, moram priznati da to nije moje... :fantom:

Posted

Barsa ima jos vise sprcanih para, a gubi redom u gostima. Bonus je sto imaju jaci tim u odnosu na proslu sezonu (oslobodili se prevare iz Brazila, doveli Grizmana). Za Real ne znam sta da mislim. Onakva nemoc u napadu, uz dobar izbor igraca je prilicno iznenadjenje.