November 2, 20195 yr Isto sto vazi za Favra vazi i za ovog mutavog bezlicnog mamlaza na klupi Barse,Bartomeu nije nista bolji.
November 2, 20195 yr Adekvatna kazna za zadržavanje ovog prevaranta na klupi bi otprilike bilo ispadanje iz lige, za sad dobro prolaze.
November 2, 20195 yr Na Realu sada ceo minut gledaju snimak, a golim okom se video ocigledan ofsajd. Edited November 2, 20195 yr by Miljenko
November 2, 20195 yr Jebemu mater, ja kad gledam ovaj Atletico prosipa bodove, a oni na bod od prvog mjesta.
November 2, 20195 yr 26 minutes ago, ArleKino said: Jebemu mater, ja kad gledam ovaj Atletico prosipa bodove, a oni na bod od prvog mjesta. Tako i ja kad bacim pogled na PSG, video jedno 4 utakmice ove godine oni 3 izgubili i ona gde je Neymar uhvatio one makazice, bilans - imaju samo 7 razlike na vrhu.
November 3, 20195 yr 10 hours ago, ArleKino said: Jebemu mater, ja kad gledam ovaj Atletico prosipa bodove, a oni na bod od prvog mjesta. Uzas. Valjadolid, Alaves, Selta, baceni bodovi. Ajde Sevilja i Valensija su ipak, uslovno receno, derbiji. Valjda je Middle rekao tacno "Simeone sprcao pola milijarde da igra na 1:0" (parafraziram)
November 3, 20195 yr Barsa ima jos vise sprcanih para, a gubi redom u gostima. Bonus je sto imaju jaci tim u odnosu na proslu sezonu (oslobodili se prevare iz Brazila, doveli Grizmana). Za Real ne znam sta da mislim. Onakva nemoc u napadu, uz dobar izbor igraca je prilicno iznenadjenje.