Nesh Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Popi Barsa tricu, kako je krenulo, bice petarda.
Bogotac Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Isto sto vazi za Favra vazi i za ovog mutavog bezlicnog mamlaza na klupi Barse,Bartomeu nije nista bolji.
Deco Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Adekvatna kazna za zadržavanje ovog prevaranta na klupi bi otprilike bilo ispadanje iz lige, za sad dobro prolaze.
Bogotac Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Bartomeu debil,cim odu sa Nou Kampa raspad,morace Mesi da tera ovog
Bogotac Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Jeste videli cirkus u zadnjem minutu u Sevilji? Sudije
Miljenko Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 (edited) Na Realu sada ceo minut gledaju snimak, a golim okom se video ocigledan ofsajd. Edited November 2, 2019 by Miljenko
ArleKino Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Jebemu mater, ja kad gledam ovaj Atletico prosipa bodove, a oni na bod od prvog mjesta.
Grandilof Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 26 minutes ago, ArleKino said: Jebemu mater, ja kad gledam ovaj Atletico prosipa bodove, a oni na bod od prvog mjesta. Tako i ja kad bacim pogled na PSG, video jedno 4 utakmice ove godine oni 3 izgubili i ona gde je Neymar uhvatio one makazice, bilans - imaju samo 7 razlike na vrhu.
MiddleClass Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Primera i Bundes oslabili ove sezone cim je 5-6 ekipa u par bodova na vrhu.
John Coltrane Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 10 hours ago, ArleKino said: Jebemu mater, ja kad gledam ovaj Atletico prosipa bodove, a oni na bod od prvog mjesta. Uzas. Valjadolid, Alaves, Selta, baceni bodovi. Ajde Sevilja i Valensija su ipak, uslovno receno, derbiji. Valjda je Middle rekao tacno "Simeone sprcao pola milijarde da igra na 1:0" (parafraziram)
MiddleClass Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Iako sam citiraniji od Comskog, moram priznati da to nije moje...
Miljenko Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Barsa ima jos vise sprcanih para, a gubi redom u gostima. Bonus je sto imaju jaci tim u odnosu na proslu sezonu (oslobodili se prevare iz Brazila, doveli Grizmana). Za Real ne znam sta da mislim. Onakva nemoc u napadu, uz dobar izbor igraca je prilicno iznenadjenje.
Recommended Posts