May 15May 15 Jadnici iz Espanjola ne daju ljudima da se poraduju na terenu nego ih teraju u svlačionicu, popalili i prskalice
May 18May 18 Obavezno gledajte neki pregled ovog kola u Spaniji, bar 5 vrhunskih golova, ne zna se koji je bolji. Mislim da nikad nisam video ovako nesto u jednom kolu
May 18May 18 19 minutes ago, pantelia said:Obavezno gledajte neki pregled ovog kola u Spaniji, bar 5 vrhunskih golova, ne zna se koji je bolji. Mislim da nikad nisam video ovako nesto u jednom koluDodjoh upravo to da napišem - svega je bilo i polu makazica i palijanja sa 20+m i ono “ubijanje” pauka od strane Berengera…
May 18May 18 12 minutes ago, John Coltrane said:Dodjoh upravo to da napišem - svega je bilo i polu makazica i palijanja sa 20+m i ono “ubijanje” pauka od strane Berengera…Betisov gol meni najlepsi, mada je i Berenger zategao, svaka mu cast
June 12Jun 12 Veljko Paunović doveo Oviedo do finala playoffa za ulazak u Primeru- čekaju pobednika iz meča Santander-Mirandes.
3 hours ago3 hr Озбиљан резултат, сад треба преживети прву сезону Примере што ће бити још тежи задатак. Паун свакако делује да је калибар за прволигашког тренера.