Jump to content

La Liga sve sezone

Featured Replies

U klubu su znali za optužbe i igrao je sve vreme bez problema.

• Replies 2.7k
  • Views 147k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Nek jedna kontroverzna odluka ide protiv Real mamu im jebem Frankovsku smrdljivu. Najveća govna u sportu. Mrzim ih više nego Zvezdu u svim mogućim sportovima.  Dobro, preterujem, al ne mnogo.

Posted Images

Jamal gospode kombinacija Mesija i Robena, lud

Edited by pantelia

Sretna Barselona svima koji slave.

Jadnici iz Espanjola ne daju ljudima da se poraduju na terenu nego ih teraju u svlačionicu, popalili i prskalice ph34r

Obavezno gledajte neki pregled ovog kola u Spaniji, bar 5 vrhunskih golova, ne zna se koji je bolji. Mislim da nikad nisam video ovako nesto u jednom kolu

Viljareal pisa po Barseloninoj paradi.

"Sad nek uzmu titulu ako ih nije sramota".

19 minutes ago, pantelia said:

Obavezno gledajte neki pregled ovog kola u Spaniji, bar 5 vrhunskih golova, ne zna se koji je bolji. Mislim da nikad nisam video ovako nesto u jednom kolu

Dodjoh upravo to da napišem - svega je bilo i polu makazica i palijanja sa 20+m i ono “ubijanje” pauka od strane Berengera…

12 minutes ago, John Coltrane said:

Dodjoh upravo to da napišem - svega je bilo i polu makazica i palijanja sa 20+m i ono “ubijanje” pauka od strane Berengera…

Betisov gol meni najlepsi, mada je i Berenger zategao, svaka mu cast

Luka napusta Real...

.

Edited by goofs

Luka goat kralj

Gruf-Cl-WX0-AAAfs1.jpg

Edited by levi

• 3 weeks later...

Veljko Paunović doveo Oviedo do finala playoffa za ulazak u Primeru- čekaju pobednika iz meča Santander-Mirandes.

• 2 weeks later...

Veljko uveo oviedo u primeru

Озбиљан резултат, сад треба преживети прву сезону Примере што ће бити још тежи задатак. Паун свакако делује да је калибар за прволигашког тренера.